Sve o online studiju

NAJČEŠĆA PITANJA

Sve o online studiju

Kako se odvija online studij?
Studij se provodi u cijelosti online, što će vam omogućivati potpunu fleksibilnost i neovisnost o vremenu i mjestu studija. Sve o online studiju, kako se isti odvija te test online studija su vam na raspolaganju na internetskoj stranci ovdje: https://www.doba.hr/uvazen-provjeren-i-jedini-medzunarodno-akreditirani-online-studij.

Što mi treba za online studij?
Detaljne informacije o strojnoj i programskoj opremi koju trebate za studij, možete pronaći na internetskoj stranici ovdje: https://www.doba.hr/uvazen-provjeren-i-jedini-medzunarodno-akreditirani-online-studij.

Kako se na online studiju polažu ispiti?
Online studij se temelji na kontinuiranom i aktivnom radu. Svaki predmet u bachelor programima traje 4 tjedna, a u master programima traje 6 tjedana te u svakom tjednu studenti dobivaju zadatke koje pod mentorstvom izvršavaju individualno ili u timu. Zadaci se usputno ocjenjuju, a na kraju pojedinog predmeta obično polažu još i online test, u kojem se provjerava njihovo stečeno znanje. Pogledajte kako se polaže online test: https://www.youtube.com/watch?v=RsiftBf_U5E

Mogu li online test polagati putem telefona ili tablet računala?
Ne, online testovi se ne mogu polagati putem telefona ili tablet računala.

Što će se desiti ako za vrijeme polaganja online testa moram biti na poslu?
Za svaki online test su određena 2 termina: jedan u tijeku radnih dana, a drugi tijekom vikenda, oba u večernjim satima, tako da ćete online test moći polagati u terminu koji će vam najviše odgovarati.

Moram li se voziti na predavanja?
Ne, sva predavanja i seminari provode se online te se snimaju. Studentima su na raspolaganju za ponovno gledanje.

Je li online studij moguć unatoč tomu što živim izvan granica Slovenije?
I udaljenosti na online studiju nisu prepreka. Možete studirati neovisno o tome gdje se nalazili – kod kuće, u stranoj zemlji, na poslu, na putu … sa samo nekoliko klikova možete uvijek i odasvuda pristupit nastavnom okruženju, gdje vas očekuju studijske aktivnosti, kolege sa studija, učitelji i suradnici fakulteta.

Zanima me mogu li studirati iz inozemstva?
Da. Za vrijeme studija niste vezani za određenu lokaciju. Možete studirati iz bilo kojeg mjesta te vaša promjena adrese ne utječe na studij.

Jesu li mi materijali dovoljni za polaganje studijskih obveza na predmetu?
Materijali su i više nego dovoljni za polaganje studijskih obveza. Materijali se nalaze u svakog predmetu pod odjeljkom Gradivo te oni služe ne samo za izvršavanje studijskih obveza, već i za produbljivanje znanja. Materijali su u svakom predmetu razdvojeni na obvezna i dopunska/preporučena literaturu. Također, u svakom tjednu postoji i literatura koja je potrebna za taj tjedan.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli