Vizija i poslanstvo, vrijednosti

Vizija i poslanstvo, vrijednosti

Vizija i poslanstvo, vrijednosti

Vizija

Fakultet koji vidi dalje.

DOBA Fakultet će postati vodeći online fakultet u jugoistočnoj Europi. Postat će međunarodni pobjednik i fakultet s najvećim brojem online studenata. Svojom unikatnošću, otvorenošću i fleksibilnošću postat će nositelj promjena u području inovativnoga učenja, razvijanju aktualnih znanja te istraživanju za održivi rast.

Poslanstvo

Inovativnim pristupima, suvremenim programima i istraživačkim radom širimo znanje i povezujemo sve one koji vjeruju u uspjeh i u osmijeh. Osvajamo nova tržišta i osiguravamo iznimno akademsko iskustvo za razvoj agilnoga i digitalno kompetentnoga stručnjaka i menadžera za fleksibilnost poduzeća, te aktivno sudjelujemo u traženju odgovora na izazove suvremenog društva.

Naše vrijednosti

Agilnost i ovladavanje promjenama
Sposobni smo se brzo prilagoditi i ovladavati promjenama uz konstantnu aktualizaciju studijskih programa, postavljanjem znanstveno-istraživačkog rada u širi društveni prostor i kontinuiranim razvojem kompetencija zaposlenika. Dobro smo organizirani, učinkoviti i uspješni.

Izvrsnost i jedinstvenost
Izvrsnost kao neprestana težnja ka boljim uslugama koje pružamo, nas u području online studija, razvoja kompetencija i organiziranosti čini jedinstvenima. Temelji se na promišljanju o znanstveno-istraživačkom radu za potrebe naših ključnih dionika i pozicioniranju rezultata istoga u studijske programe i u širi društveni kontekst. Izvrsnost, koja oblikovanjem studijskih programa za izazove budućnosti nadilazi slovenski prosjek.

Etika
Zalažemo se za visoke etičke principe koji su sastavni dio studijskih programa, znanstveno-istraživačkog i razvojnog rada, te općenito načina našega djelovanja. Obrazovanjem i vlastitim djelovanjem potičemo uzajamno poštovanje, prihvaćanje različitosti, međusobnu toleranciju te poštovanje ljudskih prava i temeljnih sloboda.

Inovativnost i razvojna orijentiranost
Inovativnost i razvojna orijentiranost temelje se na otvorenoj suradnji između različitih dionika, s ciljem zajedničkog razvoja novoga znanja i inovacija u ekonomiji znanja, gdje slijedimo različite aspekte održivoga razvoja. Na taj način svojom dinamičnom, znanstveno-istraživačkom, razvojnom i inovativnom orijentiranošću, podržanom suvremenim tehnologijama, svim ključnim dionicima osiguravamo stjecanje znanja te razvoj kompetencija i karijere.

Povezivanje i suradnja
Vjerujemo da smo jači i bolji kada smo povezani. U svojem poslu i djelovanju aktivno povezujemo različite dionike, te kod suradnika, studenata i sudionika potičemo razvoj timskog rada.

Održiva izvrsnost
Koncept održive izvrsnosti ostvarujemo u pedagoškim, znanstveno-istraživačkim i razvojnim te poslovnim procesima. O osiguravanju dugoročnih koristi za naše ključne dionike te o društveno odgovornom djelovanju brinu se svi naši suradnici.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac