Knjižnica

Istraživanje

Knjižnica

Opći podaci

Knjižnica DOBA Fakulteta već je od 2005. godine aktivna članica sustava COBISS. Namijenjena je studijskim i pedagoškim potrebama studenata i predavača, a otvorena je i za vanjske korisnike. Korisnici imaju na raspolaganju više od 16.000 jedinica knjižnog i neknjižnog gradiva iz područja menadžmenta, odgoja i obrazovanja, prava, socijale, ekonomije i drugih znanosti.

Upis u knjižnicu

Studenti DOBE prilikom upisa postaju i članovi knjižnice. Članarina je za studente, za zaposlenike i za visokoškolske profesore besplatna, a ostalim korisnicima naknadu za upis zaračunavamo prema važećem CJENIKU.

Posuda, vračanje i produljenje gradiva

Knjige i ostalo gradivo može se posuđivati za odnijeti kući ili za čitanje u čitaonici. Studenti na daljinu gradivo naručuju telefonom ili na kontaktnoj e-adresi knjiznica@doba.si. Naručeno se gradivo šalje poštom ili ga korisnik osobno preuzme, rok posudbe je mjesec dana, odjednom se može posuditi 6 jedinica gradiva. Ukoliko gradivo koje je posuđeno nije rezervirano, posuda se može ponovno produljiti za jedan mjesec. Korisnik preuzima svu odgovornost za posuđeno gradivo u slučaju njegova oštećenja ili gubitka. Prilikom završetka studija ili ispisa, studenti moraju priložiti obrazac kojim dokazuju da su ispunili sve obveze prema knjižnici.

Radno vrijeme

Pon., tor., srijeda, pet.

Čet.  
od 8.00 do 12.00 od 12.00 do 16.00
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli