Kako se odvija online studij

Uvažen, provjeren i međunarodno akreditiran online studij

Kako se odvija online studij

Online studij je najpristupačniji i najfleksibilniji oblik studija kakvog danas poznajemo. Prilagođen je zaposlenim i mladima koji žele nešto više, nešto drugačije. Studirate lokacijsko neograničeno, također u većoj mjeri sami raspoređujete svoje vrijeme za studij, ali studij je i veoma organiziran i planiran!

PRIPREME NA ONLINE STUDIJ

Prilikom početka studija za vas ćemo pripremiti 14-dnevni online program, na kojem ćete upoznati način online studija – različite oblike studijskih zadataka, kako ćete komunicirati s profesorima i sa studentima, kako ćete polagati online testove … Dobit ćete i niz studijskih savjeta iz prve ruke, to jest od studenata tutora. Tako ćete na početak studija uistinu biti odlično spremni. 

IZVRŠAVANJE STUDIJSKIH ZADATAKA NA ONLINE STUDIJU

Svaki predmet traje od 4 do 6 tjedana. Pristup predmetu dobivate nekoliko dana prije početka svakog predmeta. Profesor za svaki tjedan priprema studijske zadatke i gradivo koje vam je potrebno za izvršavanje zadataka. Vrijeme za studij raspoređujete sami - možete studirati svakog dana neko vrijeme ili se pak studijskim aktivnostima posvetiti jedan ili dva dana tjedno. Možete studirati ujutro, poslijepodne, navečer ili noću. Važno je samo da se držite rokova za predaju zadataka, naime to je važno za vašu uspješnost. Na studiju nikada nećete biti sami. Pratiti će vas profesor, za dodatna objašnjenja na raspolaganju će vam biti online mentor, eventualne tehničke izazove ćete rješavati s našim informatičarima, dok će vam za ostala studijska pitanja konstantno na raspolaganju biti akademska savjetnica i stručni suradnici u referadi. Više o podršci na studiju pročitajte ovdje.

PREDAVANJA (WEBINARI)

Na svakom predmetu ćete imati i jedno ili više predavanja koja se odvijaju isključivo online. Ovovrsna predavanja nazivamo webinarima. Odvijaju se u točno određeno vrijeme, a raspored webinara ćete dobiti na početku pojedinog predmeta. Na webinarima predavač objašnjava obrađeno gradivo te vam daje usmjerenja za dalje. Ukoliko na webinaru ne budete mogli prisustvovati, sljedeći ćemo dan objaviti snimku koja je dostupna svim studentima do kraja predmeta.

SUDJELOVANJE I KOMUNIKACIJA NA ONLINE STUDIJU

Online studij nije samo slušanje snimljenih predavanja i dobivanje suhoparnih zadataka putem e-pošte. Kvalitetan online studij je aktivan, dinamičan i raznolik. A upravo takav je i studij na DOBA Fakultetu, naime studenti prilikom izvršavanja studijskih aktivnosti u virtualnom okruženju uvelike međusobno surađuju s kolegama sa studija, s online mentorima i s visokoškolskim profesorima. Na svakom predmetu dobivate tjedne upute za izvršavanje studijskih aktivnosti. Neke studijske aktivnosti se izvršavaju individualno, druge pak u timovima. Nakon svakog izvršenog zadatka dobivate kvalitetnu povratnu informaciju s ocjenom od strane profesora i online mentora. 
 

Ivan Špoljarić,

student bachelor programa
Ono čime sam osobito impresioniran je način izvođenja online studija. Postoji jasna struktura u načinu studiranja koja je odlično prilagođena potrebama studenata i omogućuje veliki stupanj fleksibilnosti.

Ivan Špoljarić,

student bachelor programa
Ono čime sam osobito impresioniran je način izvođenja online studija. Postoji jasna struktura u načinu studiranja koja je odlično prilagođena potrebama studenata i omogućuje veliki stupanj fleksibilnosti.
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli