Naše prednosti

Naše prednosti

Naše prednosti

DOBA Fakultet je s tradicijom, međunarodnom akreditacijom kvalitete, EU standardima, akreditiranim suvremenim programima i iskustvom u online obrazovanju fakultet po mjeri pojedinca. Pripremamo vas za učenje skroz cijeli život koje je jedini način za nadogradnju vašeg razmišljanja i dobivanje kompetencija koje će vam pomoći da razmišljate inovativno i poslovno.

Međunarodno priznati fakultet s europskom diplomom

Smo privatni, europski i međunarodno priznati fakultet s tradicijom i akreditiranim programima. Umrežavanje i međunarodna suradnja s studenti iz Slovenije, Srbije i cijelog svijeta predstavljaju prednost kod studija.

Kao diplomanti stječete slovensku diplomu koja vrijedi i u zemljama Europske unije. Nostrifikaciju za Hrvatsku radi ENIC/NARIC centar.

 

Suvremeni način studija – online studij s cjelovitom podrškom studentima

DOBIN model online studija odgovara potrebama i tempu suvremenog života s jasnim ciljevima. Uz predviđene predmetne tjedne studijske obveznosti moći ćete sami određivati vrijeme za učenje i tempo učenja, pristupati studijskim informacijama i gradivima bilo gdje i bilo kada. Na studijskom putu ćemo vas pratiti te se pobrinuti da se budete, uz sve svoje obveznosti, mogli usredotočiti na studijski uspjeh. Smo jedini fakultet, koji izvodi online studij u jugoistočnoj Europi s međunarodnom akreditacijom. Međunarodna akreditacija UNIQUe i međunarodni certifikat EOCCS potvrđuju, da se online studij na našem fakultetu izvodi prema visokim međunarodnim standardima.

 

Cjelovita podrška studentima naš je prioritet. Uz vas ćemo biti od savjetovanja o studiju do njegovog završetka. Od prvog dana studija će vas pratiti osobni savjetodavac za studij i online mentor. Online mentor će vam biti na raspolaganju sedam dana u tjednu. Osim osobnog praćenja na raspolaganju će vam biti i pedagoška, organizacijska, administrativna i tehnička podrška.

Inovativno učenje s profesorima praktičarima

Interdisciplinarne programe na našem fakultetu odlikuju suvremeni, inovativni pedagoški i istraživački pristupi s projektnim radom i studijem dobrih praksi, uz podršku visokoškolskih učitelja koji poznaju razliku između tekstova u knjizi i stvarnog života, te su iznimno dobro upoznati s tehnologijama. Nositelji predmeta su Slovenci i nisu „native speaker-i” za hrvatski jezik, što se može poznati u komunikaciji. Razvit ćete kreativno i kritično razmišljanje, naučit ćete timski rad, ovladati komunikacijskim vještinama, naučit ćete poduzetnost, umrežavanje te ovladati suvremenom tehnologijom.

Osobni razvoj

U 21. stoljeću uz stručna su znanja sve važnija i meka znanja i kompetencije, koje su prema istraživanjima u svijetu ključni za napredovanje u karijeri. U našim je programima stoga velik naglasak na osobnom menadžmentu, pozitivnom i kreativnom razmišljanju, poduzetnosti, rješavanju problema, učinkovitom komuniciranju, timskom radu, što utječe na osobni razvoj svakoga od nas te na uspješnost u životu i karijeri.

Suradnja s poduzećima već tijekom studija

Na DOBA Fakultetu potičemo i omogućavamo  različite vrste suradnje s poduzećima već za vrijeme vašeg studija. Osim učitelja, od strane poduzeća vam je na raspolaganju i mentor koji vas usmjerava te vam daje potrebne interne informacije koje trebate za dobru pripremu projekta. U toku studija pripremiti ćete inovativna rješenja za poduzeća i tako postati konkurentniji.

Studij zanimljiv i onima koji žive u inozemstvu

Svake nam se godine pridružuje sve više studenata koji žive u inozemstvu te im je online studij jedina mogućnost studija i veza s rodnom državom i sa svojim materinjim jezikom, jer studij provodimo na hrvatskom jeziku. U naš modelu studija godišnje ima povjerenja više od 1.700 studenata koji studiraju iz 46 zemalja svijeta. Zbog iznimno fleksibilnog načina studiranja  – online studija - isti je pravi odabir za sve one koji žive i rade u inozemstvu.

Naši diplomanti dožive promjene

Na fakultetu pratimo diplomante te smo iznimno ponosni na njihovo napredovanje i razvoj. Čak 77% diplomanata koji su obogaćeni novim znanjima i kompetencijama šest mjeseci nakon diplome doživi pozitivne promjene u karijeri: napreduju, dobiju višu plaću ili promijene posao.  Aktivno se povezuju i u Alumni klubu DOBA Fakulteta, koji omogućava obrazovanje i umrežavanje i nakon završenog studija.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli