Alumni klub

Dinamična skupnost alumna

Alumni klub

Studij uvijek odaberemo u svrhu postizanja svog karijernog cilj, da bi razvili svoje potencijale i povećali konkurentnost. A što nakon diplome? Vrlo se brzo desi da čak i vrlo jake studijske veze izblijede te čak i vrlo veliki talenti ostanu nezamijećeni. Iskustva govore da su danas za uspješan rad pojedinca nužni povezivanje, druženje, suradnja i razmjena iskustava. Zato na DOBA Fakultetu već dugi niz godina djeluje Alumni klub koji povezuje i sjedinjuje diplomante iz 46 zemalja svijeta.

Poslanstvo Alumni kluba

Alumni klub DOBA međusobno povezuje diplomante pa i diplomante i fakultet u području obrazovanja, umrežavanja i daljnjeg razvoja fakulteta. Klub članove potiče na pozitivne promjene u društvu te omogućava osobni i stručni rast diplomanata.

Vizija Alumni kluba

Alumni klub DOBA dinamična je skupnost alumna, koja gradi pripadnost diplomanata prema fakultetu i međusobnu povezanost. Orijentirana je u informiranje, uključivanje, razvoj usluga za svoje članove – za njihovu dobrobit i kvalitetu fakulteta.

Ključne zadaće Alumni kluba

Komunikacija s diplomantima
Alumni klub potiče komunikaciju i međusobno povezuje članove, brine za komunikaciju među članovima, za umrežavanje i komunikaciju.

Poticanje društvene odgovornosti
Alumni klub potiče društvenu odgovorno postupanje i djelovanje s ciljem dobrobiti društva.

Povezivanje alumna sa studentima
Alumni klub će poticati trenutne studente da se uključuju u aktivnosti kluba te tako potiču cjeloživotno povezivanje.

Suradnja u daljem razvoju fakulteta
Diplomanti sudjeluju i u izvršavanju ključnih djelatnosti Dobe – studijski proces, istraživanje, razvoj i obnova studijskih programa.

Cjeloživotno obrazovanje
Alumni klub potiče organizaciju i usmjerava članove na dodatno obrazovanje, sudjelovanje na predavanjima i drugim susretima za poslovni i osobni razvoj.  

Promocija dostignuća i uspjeha
Alumni klub promovira dostignuća diplomanata.

Ambasadori
Diplomanti Dobe sudjeluju kao ambasadori pri dobivanju novih studenata i pri promociji.

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac