Alumni klub

Dinamična skupnost alumna

Alumni klub

Studij uvijek odaberemo u svrhu postizanja svog karijernog cilj, da bi razvili svoje potencijale i povećali konkurentnost. A što nakon diplome? Vrlo se brzo desi da čak i vrlo jake studijske veze izblijede te čak i vrlo veliki talenti ostanu nezamijećeni. Iskustva govore da su danas za uspješan rad pojedinca nužni povezivanje, druženje, suradnja i razmjena iskustava. Zato na DOBA Fakultetu već dugi niz godina djeluje Alumni klub koji povezuje i sjedinjuje diplomante iz 46 zemalja svijeta.

Predsednjik Upravnog odbora Alumni kluba Hrvatska

“Kada govorimo o kontinuiranom obrazovanju, govorimo o ulaganju u znanje, unapređenju vještina i kompetencija. Nove ideje i  koncepti se svakodnevno razvijaju i taj kontinuitet nam osigurava da smo konkurentni na trzistu, spremni smo na prilagodbu i ono najbitnije na daljnji razvoj.
DOBIN model studiranja je posložen da taj trend I tok prati. Stručni kadar predavača iz znanosti i prakse s jedne strane te fleksibilan I online pristup s druge strane zaokružuje model studiranja koji je prilagođen i zaposlenima. I ja bio zaposlenik I studirao u isto vrijeme na DOBA fakultetu, smjer marketing I prodaja. Osim fleksibilnog pristupa, stečeno znanje s fakulteta sam mogao  odmah implementirati I u praksu. Takav pristup mi je omogućio da kontinuirano I planski  radim na sebi kako bih što bolje odgovorio svakodnevnim poslovnim izazovima. Na kraju, bitno je  imamo priliku  ostati povezani i nakon diplome te međusobno razmjenjivati nova znanja i stečena iskustva. U tom cilju osnovan je ALUMNI klub DOBA fakulteta Hrvatska. “
Mihajlo Šprem, direktor Oksimedia d.o.o. , predsednjik Upravnog odbora Alumni kluba Hrvatska

Sustav Alumni Kluba Hrvatska

Mihajlo Šprem, predsjednik Upravnog odbora
Ivona Mijatović Dautović, članica Upravnog odbora
Igor Balažinec, član Upravnog odbora

Poslanstvo Alumni kluba

Alumni klub DOBA međusobno povezuje diplomante pa i diplomante i fakultet u području obrazovanja, umrežavanja i daljnjeg razvoja fakulteta. Klub članove potiče na pozitivne promjene u društvu te omogućava osobni i stručni rast diplomanata.

Vizija Alumni kluba

Alumni klub DOBA dinamična je skupnost alumna, koja gradi pripadnost diplomanata prema fakultetu i međusobnu povezanost. Orijentirana je u informiranje, uključivanje, razvoj usluga za svoje članove – za njihovu dobrobit i kvalitetu fakulteta.       

Ključne zadaće Alumni kluba

Komunikacija s diplomantima
Alumni klub potiče komunikaciju i međusobno povezuje članove, brine za komunikaciju među članovima, za umrežavanje i komunikaciju.

Poticanje društvene odgovornosti
Alumni klub potiče društvenu odgovorno postupanje i djelovanje s ciljem dobrobiti društva.

Povezivanje alumna sa studentima
Alumni klub će poticati trenutne studente da se uključuju u aktivnosti kluba te tako potiču cjeloživotno povezivanje.

Suradnja u daljem razvoju fakulteta
Diplomanti sudjeluju i u izvršavanju ključnih djelatnosti Dobe – studijski proces, istraživanje, razvoj i obnova studijskih programa.

Cjeloživotno obrazovanje
Alumni klub potiče organizaciju i usmjerava članove na dodatno obrazovanje, sudjelovanje na predavanjima i drugim susretima za poslovni i osobni razvoj.  

Promocija dostignuća i uspjeha
Alumni klub promovira dostignuća diplomanata.

Ambasadori
Diplomanti Dobe sudjeluju kao ambasadori pri dobivanju novih studenata i pri promociji.

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli