Uključenje u online studij

Potičemo vaš napredak

Uključenje u online studij

Odlučili ste se za online studij i odabrali suvremeni fakultet koji je usmjeren prema pojedincu. Čestitamo Vam!
Budući da ste ambiciozni, omogućit ćemo vam da ne morate čekati na jesen. Studirat ćete započeti već u veljači. To znači da ćete vi započeti studirati čak pola godine ispred drugih koji će se upisati ove godine, te naravno, kontinuiranim i uspješnim radom prije i završiti.

Studirat ćete u cijelosti online, prema Dobinom modelu online studija, jedinomu online studiju u Sloveniji, čija je kvaliteta potvrđena s dvije međunarodne akreditacije. U ovoj godini na DOBA Fakultetu studira 1240 online studenata. Pročitajte osobna iskustva online studenata DOBA Fakulteta.

Prije početka za vas ćemo provesti besplatnu radionicu o online studiju i 14 uvodnih dana, tako da ćete biti dobro pripremljeni za studij. Tijekom studija ćemo vam cijelo vrijeme pružati stručnu podršku.

Upis se odvija do popunjenja mjesta, odnosno najkasnije do 15. 2. Prisustvujte na online informativnom danu i upoznajte Dobin model online studija.

U koje programe i u koje godine se možete uključiti u veljači 2021. godine

S obzirom na to da je ovo posebna ponuda, broj mjesta je ograničen, a ograničen je i izbor programa. Broj slobodnih mjesta i raspisane godine objavit ćemo naknadno. 

Vaša investicija

Ulaganje u studij uvijek se isplati. Naime, čak 64 % diplomanata DOBA Fakulteta nakon diplomiranja doživi pozitivne promjene -  napredovanje, višu plaću ili novo i bolje radno mjesto (anketa među poslodavcima provedena u listopadu 2019.).

Donji cjenik vrijedi za 2021. godinu, a cjenik za 2022. godinu bit će objavljen do kraja godine. 

Studijski programi Upisnina i školarina za jednu godinu Obročna otplata školarine za jednu godinu
Bachelor programi (Menadžment u suvremenom poslovanju, Poslovanje i upravljanje u turizmu) 2.549,00 EUR 12 x 225,00 EUR
3 x 865,00 EUR
Bachelor program Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću 2.759,00 EUR 12 x 245,00 EUR
3 x 940,00 EUR
Master programi 3.289,00 EUR 12 x 290,00 EUR
3 x 1.130,00 EUR
Doktorski program 5.000,00 EUR 8 x 640,00 EUR

Napomene:
Student/ica je dužan/na prvi obrok podmiriti prilikom upisa, a ostale putem e-naloga do svakog 20. dana u mjesecu.
Trošak diplomiranja za bachelor programe iznosi 449,00 EUR, a za master programe 549,00 EUR i plaća se u završnoj godini.

Popunite prijavu za uključenje u studij (početak u veljači). Broj mjesta je ograničen.

1. Ispunite prijavu:

2. Priložite odgovarajuće potvrde (ovjerene kopije, svjedodžbe, … )

Bachelor programi:

  • Upis u 1. godinu: završena četverogodišnja srednja škola (pošaljete ovjereno kopiju svjedodžbe srednje škole)
  • Upis u 2. godinu: s diplomom više stručne škole po programima, koji su bili usvojeni poslije 1994. godine. Bez obzira na završeni višeškolski program, diferencijalnih predmeta nema. (pošaljete ovjereno kopiju diplome više škole)
  • Upis u 3. godinu: s diplomom više stručne škole po programima, koji su bili usvojeni prije 1994. godine. Bez obzira  na završeni višeškolski program, diferencijalnih predmeta nema. (pošaljete ovjereno kopiju diplome više škole)
  • Upis u 2., odnosno 3. godinu programa, omogućava se studentima i diplomantima bachelor programa srodnih smjerova koji ispunjavaju uvjete za upis. Studentima se na temelju potvrde o položenim ispitima i potvrđenim nastavnim planovima određuju dodatne studijske obveznosti. (pošaljete ovjereno kopiju svjedodžbe srednje škole + original potvrdu o položenim ispitima i potvrđeni nastavni planovi)

Master programi:

  • ovjerena fotokopija potvrde o diplomi ili potvrde o diplomiranju,
  • potvrda o položenim ispitima,
  • životopis,
  • pismo kojim utemeljujete svoju namjeru upisa.

Doktorski programi (upute za doktorski program)

3. Sve navedeno pošaljite što je prije moguće na adresu DOBA Fakulteta.

4. Pričekajte mail naše stručne suradnice Valerije Farič koja će vam poslati daljnje upute za potvrdu upisa.

Česta pitanja vezana na početak studija u veljači 2021.

Kad ću završiti studij i diplomirati na bachelor razini?
Ukoliko ćete aktivnosti obavljati redovito i kontinuirano te biti pri tome uspješni, za vas se predviđa završetak studija u roku trajanja programa. Znači, ukoliko ćete se uključiti u 1. godinu bachelor programa u veljači 2021., studij čete završiti očekivano u ožujku 2024.

Kad ću završiti studij i diplomirati na master razini?
Ukoliko ćete aktivnosti obavljati redovito i kontinuirano te biti pri tome uspješni, za vas se predviđa završetak studija u roku trajanja programa (u toku 2 godina). Znači, ukoliko ćete se uključiti u master programe u veljači 2021., studij čete završiti očekivano u travnju 2023. i onda ćete početi s pripremom magistarskog rada (također možete toga početi pripremiti već u toku posljednje godine studija).

Mogu li u tom slučaju koristiti status studenta, ukoliko nisam zaposlen?
Kako niste upisani u studijsku godinu 2020./2021. kao student, ne pripadaju vam prava iz statusa studenta. Prava ćete moći koristit nakon upisa u studijsku godinu 2021./2022., od 1. listopada na dalje.

Maja Mlinar,

diplomantica bachelor programa
Diploma DOBA Fakulteta donijela mi je drugačiji pogled na samo diplomu, i počela sam više cijeniti sebe. Kako posjednica toga promijenila sam posao, bitno sam napredovala i jednostavno počela sam razmišljati na drugačiji način.

Maja Mlinar,

diplomantica bachelor programa
Diploma DOBA Fakulteta donijela mi je drugačiji pogled na samo diplomu, i počela sam više cijeniti sebe. Kako posjednica toga promijenila sam posao, bitno sam napredovala i jednostavno počela sam razmišljati na drugačiji način.
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac