Upis

Potičemo vaš napredak

Upis

Odlučili ste se za online studij i odabrali suvremeni fakultet koji je usmjeren prema pojedincu. Čestitamo Vam! Omogućit ćemo vam da sa studijem započnete već u ožujku.

To za vas znači da ćete započeli studirati čak pola godine prije ostalih koji će se upisati ove godine te, naravno, uspješnim i usputnim radom prije i završiti. Tijekom studija ćemo vam cijelo vrijeme nuditi stručnu podršku.

Studirat ćete u cijelosti online, prema Dobinom modelu online studija, jedinomu online studiju u Sloveniji, čija je kvaliteta potvrđena s dvije međunarodne akreditacije. Prije početka za vas ćemo provesti besplatnu radionicu o online studiju i uvodni tjedan, tako da ćete biti dobro pripremljeni za studij.

A pošto je ovo posebna ponuda, broj mjesta je ograničen, a ograničen je i odabir programa. Također, pripremili smo i posebne pogodnosti za plaćanje.

Iskoristite priliku te započnite studirati već u ožujku.

Programska ponuda za uključenje u ožujku 2020.

Vaša investicija i pogodnosti za uključenje u ožujku 2020.

Ulaganje u studij uvijek se isplati. Naime, čak 64 % diplomanata DOBA Fakulteta nakon diplomiranja doživi pozitivne promjene -  napredovanje, višu plaću ili novo i bolje radno mjesto (anketa među poslodavcima provedena u listopadu 2018.).

Studijski programi Upisnina i školarina za jednu godinu Obročna otplata školarine za jednu godinu
Bachelor programi (Menadžment u suvremenom poslovanju, Poslovanje i upravljanje u turizmu) 2.549,00 EUR 3 x 865,00 EUR
12 x 225,00 EUR
Bachelor program Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću 2.759,00 EUR 3 x 940,00 EUR
12 x 245,00 EUR
Master programi 3.289,00 EUR 3 x 1.130,00 EUR
12 x 290,00 EUR
Doktorski program 5.000,00 EUR 8 x 640,00 EUR

Napomene:
Student/ica je dužan/na prvi obrok podmiriti prilikom upisa, a ostale putem e-naloga do svakog 20. dana u mjesecu.
Trošak diplomiranja za bachelor programe iznosi 449,00 EUR, a za master programe 549,00 EUR i plaća se u završnoj godini.

Predajte prijavu za uključenje na studij (uključenje u ožujku 2020.)

Ponuda online studijskih programa. Broj mjesta je ograničen.

1. Ispunite online prijavni obrazac

2. Priložite odgovarajuće potvrde (ovjerene kopije, svjedodžbe, … )

3. Uplatite prvu ratu (upute ćete dobiti na mail)

4. Sve navedeno pošaljite što je prije moguće na adresu DOBA Fakulteta.

Najčešća pitanja

Kada ću završiti studij i diplomirati ako se upišem u dodiplomski studij?
Ukoliko aktivnosti budete obavljali redovno i usputno te pri tomu budete uspješni, za vas je predviđen završetak studija za vrijeme trajanja programa. Dakle, ako započnete studirati u ožujku 2020. u 1. godini, studij biste trebali završiti najvjerojatnije u travnju 2023.

Kada ću završiti studij i diplomirati ako se upišem u magistarski studij?
Ukoliko aktivnosti budete obavljali redovno i usputno te pri tomu budete uspješni, za vas je predviđen završetak studija za dvije godine. Dakle, ako započnete studirati u ožujku 2020., studij biste trebali završiti najvjerojatnije u travnju 2022., te odmah započeti s pripremom magistarskog zadatka (može i prije).

Mogu li već sada koristiti status studenta ako nisam zaposlen?
Pošto kao student nećete biti upisani u studijsku godinu 2019./2020., nemate prava koja proizlaze iz statusa studenta (studentski rad, osiguranje …). Prava ćete moći koristiti nakon što budete uredili upis u studijski godinu 2020./2021., dakle od 1. listopada dalje.

Maja Mlinar,

diplomantica bachelor programa
Diploma DOBA Fakulteta donijela mi je drugačiji pogled na samo diplomu, i počela sam više cijeniti sebe. Kako posjednica toga promijenila sam posao, bitno sam napredovala i jednostavno počela sam razmišljati na drugačiji način.

Maja Mlinar,

diplomantica bachelor programa
Diploma DOBA Fakulteta donijela mi je drugačiji pogled na samo diplomu, i počela sam više cijeniti sebe. Kako posjednica toga promijenila sam posao, bitno sam napredovala i jednostavno počela sam razmišljati na drugačiji način.
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac