Uspješne priče naših diplomanata

Uspješne priče naših diplomanata

Uspješne priče naših diplomanata

Naši diplomanata pišete uspješne poslovne i osobne priče. Aktivnost Alumni kluba je također i promocija postignuća i poslovnih putova diplomanata.

Aleksandra Hampamer

Aleksandra Hampamer prošle je godine navršila 50 godina života i odlučila ponovo sjesti u školske klupe. Kako bi se malo odmaknula od svakodnevice ispunjene borbom za napuštene životinje kao voditeljica najvećeg hrvatskog skloništa za životinje, upisala je DOBA Fakultet kako bi stekla nova znanja i kompetencije u području menadžmenta. Znanje koje stiče na DOBA Fakultetu pruža joj neke nove vidike i vrijedna nova znanja te toliko potreban odmak od često naporne i teške svakodnevice. Pročitajte više >>

 

Suzana Horvat

Hrvatska manekenka s bogatom inozemnom karijerom koja više od  17 godina živi i radi kao model u svim većim gradovima svijeta, radeći za velike svjetske moderne agencije.

Prebivalište ima u Parizu gdje radi za Premium models koji su joj osim modeling karijere omogućili i dodatno obrazovanje tj. priliku da asistira kao Digital Assistant, Community Manager, te kao Scout, gdje ima ulogu pronaći nova lica, te odabrane osobe podučiti i informirati kao njihova menadžerica.

”Svi smo svjedoci i sudionici novog, ubrzanog tehnološkog razvoja i napretka koji ostavlja veliki trag na svijet u kojem živimo.  Koliko god da se činio takav svijet i takav način života ”hladnim”, DOBA Fakulteta me naučio kako komunicirati i sebe prilagoditi novom modernom dobu. Za mene, DOBA Fakulteta je idealan način obrazovanja jer online studiji mi omogućuje da nesmetano radim svoj posao koji je neizvjestan, iznimno stresan i bez stalne adrese.”

 

Monika Vojvodić 

Atraktivna studentica smjera Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću na DOBA Fakultetu u Mariboru, posljednjih nekoliko godina uspješno balansira košarkašku, ali i manekensku karijeru.

"Nakon završetka srednje škola došlo je vrijeme za odluku o fakultetu. Na savjet suigračice čula sam za DOBA Fakultet u Mariboru. Jedini 100% online fakultet koji je u potpunosti priznat i provodi se već 21 godinu. Pogledala sam programe koji se nude i zainteresirao me smjer Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću jer sam do tada već uplovila u medijske vode, a i prije toga sam na izboru Kraljice Hrvatske osvojila lentu Kraljice medija, stoga je sve nekako krenulo u tom smjeru. Zadovoljna sam jer sam upravo taj fakultet upisala što mi omogućava da neometano izvršavam sve svoje aktivnosti - od igranja košarke po svijetu, preko poslova za modeling do izvršavanja svih ostalih obaveza u mom burnom životu." (Izvor: Story)

 

Hana Selak

Hana živi u Dublinu i radi za jednu od najvećih IT organizacija na svijetu.

”S obzirom na to da često putujem i da sam dugo na poslu, izvrsna programska podrška i pristup najboljim bazama podataka za znanstveno-istraživački rad od iznimnog su mi značaja. Na DOBA fakultetu mi je sve nadohvat ruke te ne mogu ni zamisliti bolje uvjete i mjesto za studij. Bez obzira na to što u životu radimo i čime se bavimo, uvijek ima mjesta za napredak. Moju motivaciju za studij predstavljaju želja za znanjem, izazov i daljnji uspjeh.”

 

Marin Zlatarić

Kao privatni poduzetnik i predavač na dva međunarodna fakulteta, odlučio se za online studij kako bih usavršio neke od svojih vještina te kako bih istovremeno imao fleksibilnost pri učenju i stvaranju rasporeda za studijske obveze.

”Nakon pomnog proučavanja više američkih i europskih opcija, odlučio sam se na DOBA fakultet upravo radi njegove akreditacije i kvalitete. Također, jedan od mojih mentora na fakultetu sudjelovao je u akreditiranju DOBA fakulteta te mi je potvrdio iz prve ruke njegovu kvalitetu.

Što se tiče znanja i kompetencija koje sam usvojio tijekom studija posebno bih istaknuo vještine vođenja, te vještine prodaje u kojima sam svakako napredovao nakon odrađenih predmeta i zadataka na diplomskom studiju koje sam morao izvršiti. Kao suma svega osjećam se iznimno zadovoljnim svojim izborom te kvalitetom koju sam dobio od studiranja na DOBA fakultetu te zbog toga isti preporučavam svakome tko želi: praktično znanje, zaposlen je i treba fleksibilnost te  traži akreditirani studij koji će mu pomoći da napreduje u karijeri.”
 

Helena Gjenero

Radi u BitNet d. o. o, u kojem samostalno odrađuje posao administratora.

”Pri upisivanju DOBA Fakulteta mislila sam da neću imati slobodno vrijeme za hobije i privatne stvari, ali iznenadila sam se. Uz dobru organizaciju vremena stižem odrađivati poslovne obaveze, studijske zadatke, te mi ostaje dovoljno slobodnog vremena za hobije i privatne stvari. Za studij na DOBA fakultetu odlučila sam se iz potrebe za napretkom na radnom mjestu, ali i iz želje za stjecanjem novih znanja i iskustava.  Mogu sa sigurnošću potvrditi da je odluka o studiranju na DOBA fakultetu, najbolja odluka koju sam donijela za svoje školovanje.”

 

Milos Zec

Miloš Zec radi kao projektni menadžer u AT&T Corporation (American Telephone and Telegraph Company)

”DOBA Fakultet pravo je mjesto i sjajna prilika za sve ambiciozne ljude koji žele raditi na svom osobnom razvoju te one koji se žele obrazovati na daljinu. Studenti kroz niz suvremenih predmeta stječu ključne sposobnosti, a sadržaje mogu primijeniti u praksi u velikoj većini poslovnih i društvenih okruženja. Pored ove praktične primjene, studenti se također mogu odlučiti da nastave svoj akademski put u doktorskom programu, dio kojega sam i ja. Na temelju dosadašnjih iskustva mogu reći kako su predmeti kreativno osmišljeni te kako su mi pomogli istražiti temu moje doktorske disertacije iz različitih aspekata i iz različitih kutova gledanja. Svi smo mi svjesni da nije lako istodobno studirati i odlaziti na posao, međutim, nakon posla, učenje i rad na aktivnostima koje zahtijeva predmet više dođu kao osvježenje nego dosadan ili mučan rad.”
 

 

Ana Rabađija

Kao djelatnici u odjelu financija, iznimno mi je važno, da mogu usavršavati svoje vještine i stjecati nova znanja.

“Od samog početka studiranja osjećala sam prijateljsku atmosferu, koju dodatno potiču odlični mentori, koji su nas svakodnevno pratili da budemo bolji. Sviđalo mi se postojanje jasnih pravila, kojih se svi pridržavaju. To olakšava studiranje, pogotovo studentima koji su zaposleni i imaju fleksibilno radno vrijeme. DOBA-u bih preporučila svima koji žele studirati ekonomske znanosti bez obzira da li imaju predznanja iz tog područja ili ne jer za razliku od većine fakulteta, koncept se bazira na primjeni znanja u praksi. Profesori su prvenstveno stručnjaci, sa iskustvom rada u tvrtkama i institucijama, a ne teoretičari (iako su svi doktori znanosti i u znanstvenom zvanju), što mi je kao studentici vrlo važno. Znanje koja sam do sad stekla na DOBA fakultetu svakodnevno primjenjujem u radu, a to je ono što sam i tražila kada sam odlučila nastaviti školovanje.”

 

Ivan Špoljarić

Turistički agent u ARKA Travel Agency                 

”Vrijeme je najskupocjeniji  i najograničeniji resurs kojeg ljudi imaju u svojim životima, a aktualni model studija DOBA fakulteta maksimizira efikasnu uporabu istog, odnosno omogućava ljudima da  se aktivno nadograđuju putem studija dok paralelno rade na svojim profesionalnim karijerama te se posvećuju svojim obiteljima, pa ga samim time osobno smatram idealnim.

Upravo bih zbog toga apsolutno svima iskreno preporučio model online studija, jer on pojedincu omogućuje zaista kvalitetan fokus na sve akademske obveze, pritom vodeći se po vlastitom rasporedu vremena s kojim pojedinac raspolaže, a da istodobno poslovni angažman i privatne aktivnosti koje ima ne trpe nikakve negativne posljedice. Za mene model online studija DOBA fakulteta predstavlja globalnu budućnost visokog obrazovanja, pa samim time sam uvjeren da svatko tko se odluči za isti je već korak ispred ostalih, jer će većina sagledavši dobrobit ovog studija posve sigurno priključiti ovom modelu  u budućnosti.”
 

Miranda Čović

Moj osobni rast i razvoj na DOBA-i se odvijao kroz rast samopouzdanja, prihvaćanje različitosti, razvijanje samodiscipline, prilagodbe okolnostima i stjecanje komunikacijskih vještina.

“Online studiranje na DOBA-i preporučila bih svima koji zbog obiteljskih ili poslovnih obveza ne stižu studirati konvencionalno, a imaju potrebu steći nova znanja i vještine na jedinstven, praktičan i fleksibilan način. Isto tako, preporučila bih ga i onima koji žele isprobati nešto novo i koji su otvoreni za pozitivne promjene (online studiranje je svakako pozitivna promjena u načinu studiranja) te koji ne žele gubiti vrijeme na sporedne stvari kao što su npr. putovanje do zgrade fakulteta. Kod online studiranja energija je usmjerena samo na stjecanje novih znanja i kompetencija.”
 

Miroslav Moguš

Miroslav je Softverski inženjer u Siemens Convergence Creators d. o. o. 

“Kako volim stalno učiti i proučavati literaturu s područja poslovanja, studij na DOBA poslovnom fakultetu se pokazao kao odličan izbor. Studij bih preporučio svakome tko želi svoja znanja proširiti sa onima sa  područja poslovanja i  modernog menadžmenta.  Steći ćete  vrlo kvalitetna znanja i nove  korisne perspektive. Netko bi mogao biti skeptičan zato što je većina studija online, ali moram odmah naglasiti kako je sve poput standardnog studija, samo puno fleksibilnije. Izuzetno sam zadovoljan što sam prošao intenzivan rad pomoću kojeg sam shvatio metode poslovnog istraživanja i naučio koristiti modele suvremenog menadžmenta.”
 

Toni Pičuljan

Brodograditelj i otac dvogodišnjeg sina i uspješni diplomant programa Poslovanje

Brodove je počeo graditi njegov pradjed 1936. godine po kojem je dobio ime. Brodovima je okružen cijeli život. Njegovi počeci rada u organizaciji, Brodogradnji Pičuljan, su se kretali od najniže pozicije te je prolazio kroz sve djelatnosti u organizaciji i postepeno napredovao u voditeljsku poziciju. Danas i sam vodi sestrinsku organizaciju Brodogradnje Pičuljan, Pičuljan Pro-Nautic d.o.o. koja se bavi raznim uslugama vezano za nautički sektor.  Studij pomogao mu je u vođenju poduzeća, a toga je sada nastavio i na master razini.

 

 

Finka Keran

Nakon 25 godina na visokim menadžerskim položajima otvorila svoju vlastitu slastičarnicu

Važno je slijediti svoje snove i nikada, ali stvarno nikada nije prekasno za njihovo ostvarenje. To je dokazala i Finka Keran, naša diplomantica bachelor programa Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću iz Zagreba. Nakon 25 godina na visokim menadžerskim položajima otvorila je svoju vlastitu slastičarnicu Cukarino Café, te sa svojim torticama "zaludila" Hrvatsku.

 

 

 

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli