Uspješne priče naših diplomanata

Uspješne priče naših diplomanata

Uspješne priče naših diplomanata

Naši diplomanata pišete uspješne poslovne i osobne priče. Aktivnost Alumni kluba je također i promocija postignuća i poslovnih putova diplomanata.

Toni Pičuljan

Brodograditelj i otac dvogodišnjeg sina i uspješni diplomant programa Poslovanje

Brodove je počeo graditi njegov pradjed 1936. godine po kojem je dobio ime. Brodovima je okružen cijeli život. Njegovi počeci rada u organizaciji, Brodogradnji Pičuljan, su se kretali od najniže pozicije te je prolazio kroz sve djelatnosti u organizaciji i postepeno napredovao u voditeljsku poziciju. Danas i sam vodi sestrinsku organizaciju Brodogradnje Pičuljan, Pičuljan Pro-Nautic d.o.o. koja se bavi raznim uslugama vezano za nautički sektor.  Studij pomogao mu je u vođenju poduzeća, a toga je sada nastavio i na master razini.

 

 

Finka Keran

Nakon 25 godina na visokim menadžerskim položajima otvorila svoju vlastitu slastičarnicu

Važno je slijediti svoje snove i nikada, ali stvarno nikada nije prekasno za njihovo ostvarenje. To je dokazala i Finka Keran, naša diplomantica bachelor programa Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću iz Zagreba. Nakon 25 godina na visokim menadžerskim položajima otvorila je svoju vlastitu slastičarnicu Cukarino Café, te sa svojim torticama "zaludila" Hrvatsku.

 

 

 

 

Enej Gradišek

Mlad i ambiciozan poduzetnik

Enej Gradišek mlad je i ambiciozan poduzetnik, koji trenutno balansira između redovnog posla u ljekarni i svog privatnog inovativnog poduzeća. Također je uspješan diplomant programa Poslovanje te sada također već i magistar poslovnih znanosti na DOBA Fakultetu.

 

Jernej Damjan

Sport i znanje

Jernej Damjan optimistički i komunikativni skijaški skakač, koji niza uspjeh za uspjehom uspjeha na skijaškoj skakaonici i također uz športno karijeru završio je bachelor studij. Ključno za odluku za DOBA Fakultet za njega je bilo to da se radi o online studiju što je super za športaše, kako je i sam.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac