Govor direktorice i dekana

Dobro došli na DOBA Fakultet

Govor direktorice i dekana

Poštovani.

Svjesni smo da su promjene u području gospodarstva i društva općenito sve brže. Na DOBA Fakultetu ih pokušavamo pravovremeno razumjeti, prilagoditi im se, a posebno smo ponosni da na nekim mjestima surađujemo kao njihovi sukreatori. To potvrđuju i ugledna europska akreditacija UNIQUe, uspjesi naših studenata na različitim takmičenjima te visoka mjesta koje zauzimaju naši diplomanti u gospodarstvu i društvu. Vjerujemo da je ovo dokaz o kvaliteti naših učitelja i online mentora te o suvremenosti studijskih programa koje provodimo.


Dekan DOBA Fakulteta
Red. prof. dr. Rasto Ovin

Dobro došli na DOBA Fakultet.   

Kako je internacionalizacija jedna od naših važnijih strategija, iz godine u godinu se na našem visoko cijenjenom fakultetu povećava broj stranih studenata. Ako ste spremni napraviti novi korak u svojoj karijeri, prenositi nova saznanja u praksu zajedno sa stranim studentima, studijem na DOBA Fakultetu razvit ćete svoj potencijal i znati se konkurentno predstaviti i u međunarodnom okruženju. Pridružite im se i vi!
Mi stvaramo uvjete, vi stvarate svoj uspjeh i time dodanu vrijednost u organizaciji u kojoj ste zaposleni te u društvu općenito.

 

Direktorica DOBA Fakulteta
Jasna Dominko Baloh, prof.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac