Informacijski izvori

Istraživanje

Informacijski izvori

Pored obvezne, preporučene i referentne literature, u knjižnici je studentima i visokoškolskim učiteljima za istraživački rad na raspolaganju i izravan te besplatan pristup najsuvremenijim znanstvenim člancima putem baza podataka EBSCO i Emerald.

Medijski kutak – E-knjižnica

Medijski kutak – E-knjižnica virtualna je informacijska točka u nastavnom okruženju Blackboard, gdje se prikupljanju informacije koje studentima pomažu u traženju literature za studij, kod istraživačkih ili seminarskih radova. Studentima je na raspolaganju besplatno korištenje međunarodnih baza znanstvenih revija te elektronički oblici dnevnih časopisa i stručnih revija koje DOBA naručuje. Prijava u Medijski kutak/E-knjižnicu moguća je s korisničkim imenom i zaporkom koje studenti koriste za nastavno okruženje Blackboard.

Međunarodne baze znanstvenih revija

Studentima i visokoškolskim učiteljima DOBE omogućen je besplatan pristup međunarodnim bazama znanstvenih revija EMERALD i EBSCO, kojima pristupaju putem virtualnog nastavnog okruženja. Također, studentima se preporučuje korištenje besplatnih stranih i domaćih baza podataka, kojima mogu pristupati bez zaporke - ProQuest Dissertations and Theses, Directory of Open Access Journals - DOAJ, EconPapers i d.Lib - Digitalna knjižnica Slovenije. 
 
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac