Novosti

Novosti
16. kolovoz 2018.

Privlačno je postati magistar

Dajte svojoj karijeri krila, ostvarite svoje ambicije te se uhvatite u koštac s novim izazovima!

Čak tri online master programa DOBA Fakulteta zasnovana su za viši i srednji vodeći kadar iz svih područja, oni naime osiguravaju znanja, koja ističu sposobnosti vođenja te izoštre sklonost poslu. Budete li odabrali master studij na DOBA Fakultetu, odabrat ćete:

  • KVALITETU – Svi su programi akreditirani i javno priznati, a najvišu kvalitetu provedbe potvrđuju čak dvije međunarodne akreditacije online studija, koje posjedujemo jedini u Sloveniji i Hrvatskoj.
  • SUVREMENOST – Programi su po svom sadržaju jedinstveni u Hrvatskoj i u potpunosti prilagođeni trendovima i potrebama današnjeg vremena.
  • KONKURENTNOST – Dokazano je da ćete s master diplomom biti konkurentniji i privlačni za viša, vodeća i bolje plaćena radna mjesta!
  • RAZVOJ KLJUČNIH KOMPETENCIJA ZA POPUNJAVANJE RADNIH MJESTA- Rješavanje problema, organizacijske sposobnosti, usredotočenost na klijente te kritično i kreativno razmišljanje ključne su kompetencije koje poslodavci očekuju od zaposlenika, tako na globalnoj razini kao i u Hrvatskoj.
  • PROFESORI IZ PRAKSE koji dobro poznaju razliku između teorije i stvarnog života. Sve zadatke pripremaju tako da vi pri tomu razvijate svoju kreativnost, kritično razmišljate, te prije svega tako da povezujete svoj posao sa studijem i tražite rješenja za vlastiti posao.

Dajte svojoj karijeri krila, ostvarite svoje ambicije te se uhvatite u koštac s novim izazovima!

Prijava u tri koraka:

  1. Na web stranici ispunite prijavni obrazac.
  2. Priložite dokaze iz prijavnice.
  3. Sve skupa pošaljite na adresu fakulteta: DOBA Fakulteta, Prešernova 1, 2000 Maribor, Slovenija.

Nakon predane e-prijave krajem kolovoza kontaktirati vas će kolegi iz upisne službe vezano uz potvrđivanje upisa. Prijavite se do 8.9.2018. i uštedite 51,00 EUR.


 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac