Novosti

Novosti
20. travanj 2018.

Najbolju prezentaciju pripremila je studentica Nina Breskvar Ogorevec.

U okviru predmeta Menadžment događaja studenti su za poduzeće Lidl Slovenija pripremili prijedlog prezentacije na ovogodišnjem SOF-u, koji se je odvijao 12. i 13. travnja. Nositeljica predmeta je mag. Natalie C. Postružnik.

Tijek projekta

Na temelju briefa i budžeta, koji su pripremili u poduzeću Lidl Slovenija, studenti su putem pitchanje dali ideju, pripremili plan događaja, sa scenarijem i kronološkim slijedom i svim drugim elementima plana događaja, te ga i financijski detaljno prikazali. Pobjednički koncept je poduzeće Lidl Slovenija uistinu i proveo na ovogodišnjem SOF-u.

Komisija u sastavu: predstavnici poduzeća Lidl Slovenija i nositeljica predmeta, su među svim prezentacijama odabrali najbolju. Pobjednički uradak pripremila je studentica bachelor programa Poslovanje, gospođa Nina Breskvar Ogorevec.

Kao što je zapisala komisija:
»Kao pobjednički uradak odabrali smo uradak Nine Breskvar Ogorevec, naime zadatak je u cijelosti izvedljiv. Sviđa nam se ideja s testiranjem proizvoda te naglasak na povezanosti kupaca. Rado ćemo takav nastup i provesti.«

Studentica je bila nagrađena (uz odličnu ocjenu na predmetu) još i kotizacijom za sudjelovanje na ovogodišnjem SOF-u.

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac