Novosti

Novosti
03. veljača 2021.

Karijerni centar za studente i diplomante

U okviru Karijernog centra na DOBI studentima i diplomantima pomažemo planirati razvoj karijere kao integriranog i cjeloživotnog procesa odlučivanja. Stoga tijekom cijele godine organiziramo osposobljavanja i obrazovanja, koji usmjeravaju njihove potencijale za zapošljavanje.

U siječnju smo proveli webinar visokoškolske učiteljice DOBA Fakulteta i stručnjakinje za poduzetništvo, dr. Marine Letonja pod naslovom Želim biti poduzetnik, što moram učiniti da bih to postao? Na webinaru je sudjelovalo 244 studenata, diplomanata i vanjskih sudionika, a istoga su ocijenili visokim ocjenama. Snimku webinara možete pogledati na sadržajnom portalu DOBA Znanja na poveznici.

U ožujku planiramo provedbu webinara Spretno traženje zaposlenja i osobna prezentacija, koji će održati stručnjakinja za zapošljavanje Teja Hižman iz Zavoda za zapošljavanje Republike Slovenije i nekadašnja zaposlenica na DOBA Fakultetu. 

Do kraja studijske godine planiramo još dva webinara:

  • Priprema na razgovor za posao
  • Traženje zaposlenja s pomoću LinkedIn-a

U okviru Karijernog centra DOBE studentima i diplomantima objavljujemo i informacije o aktualnim raspisima radnih mjesta, informacijama u vezi s karijernim sajmovima i sajmovima zapošljavanja, a omogućavamo im i osobno ili online karijerno savjetovanje.
 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac