DOBA Znanja

Pratite naše novosti
Objavljeno v: Webinarji

Webinar Karijernog centra DOBA Fakulteta: Kako pronaći i ocijeniti svoju poduzetničku ideju

01. veljača 2021.

Svaka poduzetnička priča započinje idejom ... 
Za uspjeh treba pomisliti na što veći broj ideja – a ne smijemo ih ni tek tako odbaciti. Prema idejama moramo biti otvoreni, moramo ih nadograđivati, te u tome moramo biti kreativni, motivirani i unutarnje motivirani. U našoj je naravi da našu radoznalost privlače kreativne, inovativne, pa često i neobične ideje.

Ali, je li naša ideja dovoljno privlačna za potencijalnog kupca? Bi li on kupio naš proizvod? Time bi došlo do komercijalizacije naše ideje i do potvrde da za nju na tržištu postoji otvorena prilika.

Na webinaru Karijernog centra DOBA Fakulteta će vam visokoškolska učiteljica na DOBA Fakultetu, doc. dr. Marina Letonja na primjerima predstaviti kako se rađaju nove dobre ideje i na što sve morate pomisliti budete li ulazili na tržište s kopiranjem već postojeće ideje, koja još nije prisutna na vašem ciljanom tržištu.
 
Upoznat ćete:

  • 4 tipa poduzetnika (zebra, jednorog, unutarnji i socijalni poduzetnik)
  • Poduzetnički način razmišljanja (razmišljanje usmjereno u rast ili fiksan način razmišljanja)
  • Kopiranje ideja s razumijevanjem
  • Kako se rađaju dobre ideje te primjere ideja

O predavačici
S vama će biti doc. dr. Marina Letonja, koja je doktorirala iz poduzetništva i inovacijskog menadžmenta te je visokoškolska učiteljica i voditeljica međunarodne suradnje na DOBA Fakultetu. Letonja ima dugogodišnje iskustvo kao istraživačica – savjetodavka za područje poduzetništva. Poduzetničko znanje je stjecala na brojnim osposobljavanjima u zemlji i u inozemstvu (SAD, Velika Britanija i Njemačka).

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac