Novosti

Novosti
23
VELJ
23. veljača 2021.

Izvanredno postignuće visokoškolske učiteljice DOBA Fakulteta

U reviji Pharmacoeconomics (A', A'') izašao je članak u kojem je kao prva autorica potpisana izv. prof. dr. Valentina Prevolnik Rupel, visokoškolska učiteljica u magistarskim programima DOBA Fakulteta.
Pročitajte više
21
VELJ
21. veljača 2021.

Zajedno smo uspjeli – Dobin sanduk poklona je pun!

Direktorica DOBE, Jasna Dominko Baloh, danas je skupljene poklone predala Mirjani Drofenik, voditeljici Majčinskog doma Maribor te Radojki Hižman, voditeljici Savjetovališta za žrtve nasilja i zlostavljanja Maribor.
Pročitajte više
16
VELJ
16. veljača 2021.

Nagrada Štajerske gospodarske komore DOBI povodom 30. obljetnice

Direktorica Štajerske gospodarske komore, mag. Aleksandra Podgornik, danas je direktorici DOBE, Jasni Dominko Baloh, predala nagradu za uspješno 30-godišnje djelovanje.
Pročitajte više
11
VELJ
11. veljača 2021.

Naj diplomanti i magistri DOBA Fakulteta u 2020.

Nagrade su osvojili: Ivana Radan, za najuspješniju diplomanticu u bachelor studijskim programima; Andrej Butala, za najuspješnijeg diplomanta u master programima; i magistar Danilo Kovačič, za najbolji magistarski rad s potencijalom inovacije u 2020. ...
Pročitajte više
03
VELJ
03. veljača 2021.

Karijerni centar za studente i diplomante

U okviru Karijernog centra na DOBI studentima i diplomantima pomažemo planirati razvoj karijere kao integriranog i cjeloživotnog procesa odlučivanja. Stoga tijekom cijele godine organiziramo osposobljavanja i obrazovanja, koji usmjeravaju njihove ...
Pročitajte više
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac