Novosti

Novosti
25
OžU
25. ožujak 2021.

Dekan DOBA Fakulteta: 20 godina istraživačke djelatnosti na DOBI

U vrijeme priprema na preobrazbu u fakultet, DOBA Maribor je željela postići napredak i u području znanstveno-istraživačkog rada. Tako je 2001. godine osnovan Institut za istraživanja i razvoj.
Pročitajte više
19
OžU
19. ožujak 2021.

Prvi dojmovi o Erasmus praksi u Češkoj

Na DOBA Fakultetu smo svjesni da je život u inozemstvu neprocjenjiva prilika koja studentima nudi drukčiji pogled na svijet te širi njihov intelektualan horizont. Stoga potičemo mobilnost studenata u različitim oblicima, naime stečena znanja i iskustava ...
Pročitajte više
17
OžU
17. ožujak 2021.

Dekan DOBA Fakulteta i magistar DOBA Fakulteta s prilozima na konferenciji IRDO

Na 16. međunarodnu znanstvenu-poslovnu konferenciju IRDO pod naslovom »Društvena odgovornost i izazovi vremena 2021.: Zamke i prilike digitalizacije za održivu budućnost« primljena su dva priloga dekana DOBA Fakulteta i magistra DOBA Fakulteta.
Pročitajte više
12
OžU
12. ožujak 2021.

Izabran najbolji magistarski rad s potencijalom inovacije u 2020. godini!

Na DOBA Fakultetu s ciljem poticanja kvalitetne stručne i istraživačke aktivnosti studenata, koje je usmjereno prije svega u inovativnost i traženje konkretnih inovativnih rješenja, već tradicionalno odabiremo najbolje magistarske radove.
Pročitajte više
24
VELJ
24. veljača 2021.

DOBA Fakultet partner pri provođenju međunarodne konferencije EMAN 2021.

I ove je godine DOBA Fakultet partner pri provođenju godišnje znanstvene konferencije u organizaciji „Udruženja ekonomista i menadžera Balkana“.
Pročitajte više
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac