Uključenje u studij

POČETAK STUDIJA VEĆ U VELJAČI 2023.

Uključenje u studij

Ulazite u 2023. godinu s novim ciljevima, uspješnim koracima i pobjedonosnom odlukom - odlukom za studij.

To znaći da ćete pola godine prije svih ostalih, koji će se u studijskoj godini 23./24. upisati, početi studirati i uz redovan i uspješan rad i prije završiti. Posebna ponuda u ovom upisnom roku obuhvaća ograničen broj mjesta te posebne pogodnosti pri plaćanju.

Informiranje o studiju

Pozivamo vas da obavite istraživanje i proučite dostupne informacije o studiju i DOBA Fakultetu jer tako ćete imati širu sliku o odabranom obrazovnom putu - samo na taj način ćemo i mi moći ispuniti vaša očekivanja. Na raspolaganju su vam slijedeće mogućnosti: informativni dani, osobno online savetovanje, pregled virtualnog nastavnog okruženjapredstavljanje online studijaslanje informativnih materijala poštom, mišljenja studenata i uspješne priče diplomanata (YouTube DOBA znanja kanal, Facebook Doba Hrvatska)

Pridružite nam se na informativnim danima.

Postupak uključenja u studij

Prednosti uključenja u studij u veljači 

  • ZATO što možete iskoristiti popust na školarinu od 200€ i/ili 300€ za DOBA diplomante.
  • ZATO što kao polaznik magistarskog programa možete biti oslobođeni plaćanja troškova magistarskog rada u iznosu od 749€ ako rad predate do rujna 2025. godine.
  • ZATO što ste pola godine u prednosti u odnosu na studente jesenskog roka.
  • ZATO što je manja skupina studenata u veljači u odnosu na jesenski rok.

Ponuda programa za uključenje u studij u veljači 2023.

Bachelor programi

Master programi

Uključenje u bachelor program Primijenjena psihologija, master program Psihologija in doktorski program Inovacije i održivo poslovanje u digitalnom društvu s početkom u veljači nije moguče. 


Pošaljite prijavu

Obvezni prilozi uz prijavu

  • Bachelor programi: sken završne svjedodžbe 4-godišnje srednje škole.
  • Master programi: sken diplome ili potvrde o diplomiranju studija od najmanje 180 ECTS bodova.

Najčešća pitanja

Kada ću završiti studij i diplomirati ako se upišem u dodiplomski studij?
Ukoliko aktivnosti budete izvršavali redovito i kontinuirano te pri tome budete uspješni, za vas je predviđen završetak studija za vrijeme trajanja programa. Dakle, ako sa studijem započnete u veljači 2023., u 1. godini dodiplomskog programa, studij ćete završiti najvjerojatnije u ožujku 2026.

Kada ću završiti studij i diplomirati ako se upišem u magistarski studij?
Ukoliko aktivnosti budete izvršavali redovito i kontinuirano te pri tome budete uspješni, za vas je predviđen završetak studija u roku od dvije godine. Dakle, ako sa studijem započnete u veljači 2023., studij ćete završiti najvjerojatnije u travnju 2025. te odmah započeti s pripremom magistarskog rada (to možete i prije).

Mogu li već sada koristiti status studenta, ako nisam zaposlen?
Pošto u studijsku godinu 2022./2023. nećete biti upisani kao student, ne pripadaju vam prava iz statusa studenta. Svoja prava ćete moći ostvarivati nakon što budete uredili upis u studijsku godinu 2023./2024., status će vam valjati od 1. listopada 2023. dalje.

Maja Mlinar,

diplomantica bachelor programa
Diploma DOBA Fakulteta donijela mi je drugačiji pogled na samo diplomu, i počela sam više cijeniti sebe. Kako posjednica toga promijenila sam posao, bitno sam napredovala i jednostavno počela sam razmišljati na drugačiji način.

Maja Mlinar,

diplomantica bachelor programa
Diploma DOBA Fakulteta donijela mi je drugačiji pogled na samo diplomu, i počela sam više cijeniti sebe. Kako posjednica toga promijenila sam posao, bitno sam napredovala i jednostavno počela sam razmišljati na drugačiji način.
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac