Uključenje u studij

POČETAK STUDIJA VEĆ U VELJAČI 2024.

Uključenje u studij

Ulazite u 2024. godinu s novim ciljevima, uspješnim koracima i pobjedonosnom odlukom – odlukom za studiranje. Broj mjesta je ograničen!

Informiranje o studiju

Pozivamo vas da obavite istraživanje i proučite dostupne informacije o studiju i DOBA Fakultetu kako biste stekli sveobuhvatnu predstavu o odabranom obrazovnom putu – samo na taj način ćemo i mi moći ispuniti vaša očekivanja. Na raspolaganju su vam slijedeće mogućnosti: informativni dani, osobno online savetovanje, pregled virtualnog nastavnog okruženjapredstavljanje online studijaslanje informativnih materijala poštom, mišljenja studenata i uspješne priče diplomanata (YouTube DOBA znanja kanal, Facebook Doba Hrvatska). 

Prijave traju do 15. 2. ili do popunjenja slobodnih mjesta. Predajte informativnu prijavu.

Ponuda programa za uključenje u studij u veljači 2024.

Bachelor programi

Master programi

Uključenje u bachelor program Primijenjena psihologija, master program Psihologija in doktorski program Inovacije i održivo poslovanje u digitalnom društvu s početkom u veljači nije moguče. 


Kako ćete studirati?

Študirat ćete potpuno online, prema Dobinom modelu online studija, jedinom online studiju u Sloveniji čija je kvaliteta potvrđena s dvije međunarodne akreditacije.

Online studij na DOBA Fakultetu pruža studentima mnogo više od samo snimaka predavanja i suhoparnih zadataka poslanih e-poštom. Strukturirano i stabilno okruženje, vođenje i motivacija studenata od strane profesora i online mentora, njihova iznimna reaktivnost i povratne informacije za svaki zadatak, detaljno provjeravanje i ocjenjivanje te podrška akademskog savjetnika tijekom studija... samo su neke od karakteristika Dobinog modela online studija. Jedna od važnih prednosti je i priprema za online studij, jer ćemo prije prvog predmeta organizirati uvodne dane kako biste se upoznali s učnim okruženjem i alatima za nesmetan studij. Tijekom studija pružit ćemo vam stalnu stručnu i tehničku podršku.


Pošaljite prijavu

Obvezni prilozi uz prijavu

  • Bachelor programi: sken završne svjedodžbe 4-godišnje srednje škole.
  • Master programi: sken diplome ili potvrde o diplomiranju studija od najmanje 180 ECTS bodova + potvrda o položenim ispitima ili prilog diplomi

Najčešća pitanja

Kada ću završiti studij i diplomirati ako se upišem u Bachelor studij?
Ukoliko budete redovito i kontinuirano izvršavali aktivnosti te bili pri tom uspješni, predviđen je završetak studija u roku od 3 godine. Dakle, ako započnete studij u veljači 2024., u prvoj godini Bachelor programa, vjerojatno ćete završiti studij u ožujku 2026.

Kada ću završiti studij i diplomirati ako se upišem u Master studij?
Ukoliko budete redovito i kontinuirano izvršavali aktivnosti te bili pri tom uspješni, predviđen je završetak u roku od 2 godine. Dakle, ako započnete studij u veljači 2024. u prvoj godini Master programa, studij ćete završiti najvjerojatnije u travnju 2026. te odmah započeti s pripremom Master rada (to možete i prije).

Mogu li već sada koristiti status studenta, ako nisam zaposlen?
Budući da nećete biti upisani kao studenti tijekom studijske godine 2023./2024., nećete imati prava koja proizlaze iz studentskog statusa. Vaša prava moći ćete ostvarivati nakon što uredite upis u studijsku godinu 2024./2025., a vaš status bit će valjan od 1. listopada 2024. nadalje.

Maja Mlinar,

diplomantica bachelor programa
Diploma DOBA Fakulteta donijela mi je drugačiji pogled na samo diplomu, i počela sam više cijeniti sebe. Kako posjednica toga promijenila sam posao, bitno sam napredovala i jednostavno počela sam razmišljati na drugačiji način.

Maja Mlinar,

diplomantica bachelor programa
Diploma DOBA Fakulteta donijela mi je drugačiji pogled na samo diplomu, i počela sam više cijeniti sebe. Kako posjednica toga promijenila sam posao, bitno sam napredovala i jednostavno počela sam razmišljati na drugačiji način.
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli