Uključenje u studij

Počnite s studijem već u ožujku 2018.

Uključenje u studij

Ste zakasnili upis? Ste ambiciozni i ne želite čekati na jesen za početak studija? Odlučili ste se za suvremeni studij i suvremeno fakulteto? Na našem fakultetu vam omogućavamo da se uključite u online studij i tokom studijske godine.

U ožujku počinje predmeti druge polovice studijske godine 2017./2018. i vi možete se uključiti u te predmete. Studirate zajedno sa upisanim studentima, tok studija je tako potpuno isti, samo što studij počinjete u ožujku i završavate u ožujku.

Prije početka za vas ćemo izvesti i besplatnu radionicu o online studiju, sve u svrhu da biste bili dobro pripremljeni za studij. To za vas znači da ćete pola godine prije ostalih, koji će se ove godine upisati, započeti sa studijem i naravno, uz redovan te uspješan rad, studij također pola godine ranije završiti. Za vrijeme studija ćemo vam cijelo vrijeme nuditi stručnu podršku.

Jer je to posebna ponuda, je broj mjesta ograničen i ograničen je odabir programa. Pripremili pa smo još posebne, nevjerojatne popuste za vas.

U toj posebni ponudi možete se uključiti u online studij u slijedeće programe odnosno godinu programa:

Koristi za vas u pet točka

 1. Studirati ćete na modernom evropskom fakultetu 21. stoljeća.
 2. Studirati ćete prema Dobinem modelu online studija, koji vam omogućava popuno fleksibilnost i također intenzivan osobni odnos tokom studija između studenta, profesora i online mentora.
 3. Prve predmete obavljati ćete već u ožujku (ne listopadu), znači pola godina ranije i tako ćete studij pola godina ranije završiti.
 4. Nuditi vam ćemo posebne financijske pogodnosti.
 5. Dobiti ćete odlična praktična znanja, jer vas će učiti i voditi učitelji iz prakse.

Na koji si način možete osigurati mjesto za početak studija već u ožujku?

 1. Ispunite online prijavu.
 2. Priložite odgovarajuće potvrde (ovjerene svjedodžbe, ovjerenu diplomu i popis položenih ispita … ).
  Kandidati za master programe priložite i CV te motivacijsko pismo.
 3. Uplatite prvu ratu školarine.

DOBA Fakulteta Maribor, Prešernova ulica 1, 2000 Maribor
IBAN SI56051008011838648
SWIFT ABANSI2X
kod ABANKA VIPA d.d. Ljubljana, Slovenija

      4. Sve zajedno što prije pošaljite na fakultet.

Uvjeti uključenja

 • Uključenje u bachelor programe moguće je kandidatima sa završenom četverogodišnjom srednjom školom.
 • U master programa mogu da se uključe diplomci koji su završili preddiplomski/bachelor studij (od najmanje 180 ECTS).

Posljednji rok prijave za uključenje u studij je 16.2.2018. za bachelor i master studij.

Troškovi uključivanja

Jer je to posebna ponuda i je broj mjesta i odabir programa ograničen, pripremili smo također posebne povoljnosti za vas, povoljnosti kojih do sada još nije bilo:

 • 150,00 EUR popusta kod uplate prve rate kod prijave; diplomanti DOBA Fakulteta, koji ćete nastaviti studij na master programima, možete koristi 200,00 EUR popusta
 • mogućnost uplate na 12 rata bez kamata;
 • mogućnost uplate u jednokratnom iznosi sa dodatnim popustom.

Prvu ratu sa popustom plaćate kod prijave, odnosno najkasnije do 16.2.2018..

 • Trošak studijske godine za bachelor programe iznosi 2.549,00 EUR (osim za program Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću). Prva rata sa popustom za uključenje u ožujku je onda samo 62,00 EUR.
 • Trošak studijske godine za program Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću iznosi 2.759,00 EUR. Prva rata sa popustom za uključenje u ožujku je onda samo 80,00 EUR.
 • U primjeru odluke za master programe trošak studijske godine iznosi 3.289,00 EUR. Prva rata sa popustom za uključenje u ožujku je onda samo 124,00 EUR.

Napomene:

 • Prva rata plača se kod prijave, za ostale rate dobijte e-uplatnice do 20. u mjesecu na školsku e-mail adresu.
 • Moguće je uvažavati popust kod uključenja u studij u ožujku i popust za uplatu u jednokratnom iznosu. Ostali popusti se isključiviju.
 • Trošak diplome plaća se u posljednjoj godini studija i iznosi 449,00 EUR za bachelor i 549,00 EUR za master programe.
 • Ako uplatu školarine sredi poduzeće: Poduzeće plaća trošak studijske godine kod prijave i uključenjau pojedinačnu godinu u eurima. Poduzeća nemaju pravo na popuste i uplate u ratama.

Česta pitanja vezana na početak studija u ožujku 2018.

Kad ću završiti studij i diplomirati na bachelor razini?
Ukoliko ćete aktivnosti obavljati redovito i kontinuirano te biti pri tome uspješni, za vas se predviđa završetak studija u roku trajanja programa. Znači, ukoliko ćete se uključiti u 1. godinu bachelor programa u ožujku 2018., studij čete završiti očekivano u travnju 2021..

Kad ću završiti studij i diplomirati na master razini?
Ukoliko ćete aktivnosti obavljati redovito i kontinuirano te biti pri tome uspješni, za vas se predviđa završetak studija u roku trajanja programa (u toku 2 godina). Znači, ukoliko ćete se uključiti u master programe u ožujku 2018., studij čete završiti očekivano u travnju 2020. i onda ćete početi sa pripremom magistarskog rada (također možete toga početi pripremiti već u toku posljednje godine studija).

Na koji način ću plaćati troškove studija?
Jer je to posebna ponuda i je broj mjesta i odabir programa ograničen, pripremili smo također posebne popuste za vas.

Mogu li u tom slučaju koristiti status studenta, ukoliko nisam zaposlen?
Kako niste upisani u studijsku godinu 2017./2018. kao student, ne pripadaju vam prava iz statusa studenta. Prava ćete moći koristit nakon upisa u studijsku godinu 2018./2019., od 1. listopada na dalje.

Maja Mlinar,

diplomantica bachelor programa
Diploma DOBA Fakulteta donijela mi je drugačiji pogled na samo diplomu, i počela sam više cijeniti sebe. Kako posjednica toga promijenila sam posao, bitno sam napredovala i jednostavno počela sam razmišljati na drugačiji način.

Maja Mlinar,

diplomantica bachelor programa
Diploma DOBA Fakulteta donijela mi je drugačiji pogled na samo diplomu, i počela sam više cijeniti sebe. Kako posjednica toga promijenila sam posao, bitno sam napredovala i jednostavno počela sam razmišljati na drugačiji način.
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac