DOBA zimski online summit

Serija besplatnih webinara

DOBA zimski online summit

Na DOBA zimskom online summitu, seriji besplatnih webinara, koji će se odvijati od 28. do 31. siječanja, ponovno vam predstavljamo predavače Dobe, koji će s vama dijeliti primjenjiva znanja iz raznovrsnih područja:  

  • inovativnosti
  • poduzetništva
  • prodaje
  • pametnih gradova

Webinare ćete moći pratiti u našim virtualnim učionicama, u udobnosti svoga doma, ureda ili bilo kojeg kutka, gdje se najbolje osjećate.

Odaberite webinare

Za gledanje odabranih webinara prijavite se na poveznicama

Pametni gradovi

Poduzetništvo

Prodaja

Inovativnost

Simon Mokorel doc. dr. Marina Letonja mag. Bojan Krajnc Estera Lah Poljak
Pametni gradovi Poduzetnički uspjeh ili neuspjeh - što odlučuje? Pobjedonosna misaonost za više uspjeha i iznimnosti u 2019 Inovativni menadžer
Ponedjeljak, 28.1., u 18.30 Utorak, 29.1., u 18.30 Srijeda, 30.1., u 18.30 Četvrtak, 31.1., u 18.30

Možete sudjelovati na proizvoljnom broju predavanja.

Svima koji ćete se prijaviti na webinare u sklopu DOBA ljetnog online summita, poslat ćemo i poveznicu do snimki predavanja, koje možete pogledati bilo kada.

Predavači

Simon Mokorel 

Simon Mokorel ima više od 20 godina iskustva u području informacijskih tehnologija. Suradnjom s razvojnim centrima u Europi stekao je znanja o nadolazećim tehnologijama. U protkelih se sedam godina aktivno bavi osvještavanjem općina, tako u Sloveniji kao i u inozemstvu. Potiče misaoni skok, koji je potreban da se okruženje razvija i prilagođava s obzirom na iznimno brz razvoj digitalnih usluga. Autor je koncepta projekta SmileAlps, te suautor regijskog poslovno-razvojnog okruženja za pametne zajednice FLAPAX. Zajedno s  dr. Vitom Bobekom je nositelj predmeta koji se provodi na magistarskom studiju DOBA Fakulteta.

doc. dr. Marina Letonja

Svoje je poduzetničko znanje stjecala na brojnim osposobljavanjima u zemlji i inozemstvu (SAD, Velika Britanija i Njemačka). Ona je autorica i suautorica, urednica više studija primjera te priloga u gradivima za studente, udžbenicima, zbornicima, priručnicima i revijama za poduzetnike. Sudjeluje u istraživanjima u području poduzetništva – obiteljskog, etničkog, bio-tech poduzetništva, inovacijskog menadžmenta, rizičnog kapitala. Magistrirala je ekonomske znanosti, područje računovodstva, a doktorski rad priprema u području obiteljskog poduzetništva i inovacijskog menadžmenta. Na DOBA Fakultetu je nositeljica predmeta Obiteljsko poduzetništvo.                         

mag. Bojan Krajnc

Mag. Bojan Krajnc  ima više od 20 godina iskustva u prodaji i marketingu te više od 12 godina iskustva vođenja u području vođenja prodajnih ekipa. Aktivno sudjeluje u različitim projektima iz područja prodaje, strateškog planiranja, vođenja i mentoriranja/coachinga. On je čovjek od prakse i praktičnih alata koje u praksi svakodnevno i upotrebljava, dopunjuje i razvija. Kao prodajni trener i poslovni savjetodavac surađuje s mnogim uspješnim poduzećima u Sloveniji i inozemstvu, kao što su Addiko Bank, Sberbank, Cetis, Roto, Siliko, Messer, Tuš, Sanolabor, Meusburger, PS, Schindler, Mazda Slovenija, ZZZS, Adriatic Slovenica, Financijska kuća, I.Q. agencija, Generali, Lek Veterina, Intercet, BDM Club, MOL Slovenija, Amstaf Gmbh i drugi. Na  DOBA Fakultetu je nositelj predmeta Nabavno-prodajni lanac.

Estera Lah Poljak

Estera Lah Poljak svoj profesionalni put usmjerava na temeljima osviještene kreativnosti, otvorene inovativnosti i učinkovitog komuniciranja. Vjeruje u osviještene pojedince i održivo društvo. Svjesna je da je za uravnotežen život potrebno neprestano ulagati u razvoj vlastite osobnosti. Po prirodi je odgovorna i ciljano usmjerena osoba koja nastoji postići učinkovitost. Po naobrazbi je komunikologinja koje je svoja marketinška znanja razvijala u oglašivačkoj agenciji Advertus i medijskoj tvrtci Delo, te je svoje inovativne vrline jačala u savjetodavnom poduzeću Vibacom. S DOBA Fakultetom je počela surađivati već prije više od deset godina kada je kao asistentica skupa s magistrom Violetom Bulcm, sadašnjom Europskom povjerenicom za promet, postavljala temelje predmeta Inovativni i inovacijski menadžment, čija je nositeljica postala prošlu školsku godinu. Više o predavačici na https://www.linkedin.com/in/esteralahpoljak/

 

Zanimaju li vas sadržaji predavanja online summita, koji smo proveli u ožujku? Snimke možete pronaći na poveznici. 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac