DOBA online summit

Serija besplatnih webinara

DOBA online summit

Na DOBA ljetnom online summitu, seriji besplatnih webinara, koji će se odvijati od 4. do 7. lipnja, ponovno vam predstavljamo predavače Dobe, koji će s vama dijeliti primjenjiva znanja iz raznovrsnih područja:  

  • pozitivne psihologije i vođenja
  • komunikacije
  • turizma
  • pametnih gradova

Webinare ćete moći pratiti u našim virtualnim učionicama, u udobnosti svoga doma, ureda ili bilo kojeg kutka, gdje se najbolje osjećate.

Odaberite webinare

Za gledanje odabranih webinara prijavite se na poveznicama

Turizam

Komunikacija

Pozitivna psihologija i vođenje

Pametni gradovi

dr. Amadeja Dobovišek

Razumijevanje potreba gostiju

dr. Robert Geisler

Self-Empowering with the Coaching Maps

dr. Marko Divjak

Važnost pozitivne psihologije u vođenju i međusobnim odnosima

Simon Mokorel

Pametni gradovi i zajednice – izazovi i prilike

Možete sudjelovati na proizvoljnom broju predavanja.

Svima koji ćete se prijaviti na webinare u sklopu DOBA ljetnog online summita, poslat ćemo i poveznicu do snimki predavanja, koje možete pogledati bilo kada.

Predavači

dr. Amadea Dobovišek  

U 20 godina je surađivala s više od 50 poduzeća iz različitih djelatnosti, često zajedno sa stranim uglednim stručnjacima. 2005. godine je dobila nagradu Feniks za najbolji savjetodavni projekt godine (Terme Maribor), a 2008. godine za projekt posebne kvalitete za poduzeće Trimo. Na IEDC-Poslovnoj školi Bled završila je studij MBA i magisterij, doktorirala je na Sveučilištu u Ljubljani. Autorica je knjige Strateško vođenje prodaje i brojnih članaka, kolumni i intervjua o djelovanju učinkovitih menadžerskih praksi. Na DOBA Fakultetu je nositeljica predmeta Strateški marketing.

dr. Robert Geisler

Robert Geisler is co-founder of The Coaching Maps, co-founder „Reflexive“, consultant (technology transfer, entrepreneurship, management), entrepreneur, business trainer, academic teacher (currently Associate Professor i Opole University Poland ). Member of the Impact Hub Vienna, involved i many research projects regarding organizations, entrepreneurship, technology transfer and innovations and business projects concerning organizational changes and design. Dr. Geisler is a visiting lecturer at the DOBA Business School.

dr. Marko Divjak

Na DOBA Fakultetu je nositelj predmeta iz područja metodologije, psihologije i komunikacije. Već tri puta zaredom je bio od strane magistarskih studenata DOBA Fakulteta odabran za naj učitelja. Nakon diplome iz psihologije zaposlio se na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani, te je ujedno surađivao i s Vijećem za preventivu i odgoj u cestovnom prometu. 2008. godine je bio zaposlen u poduzeću Interstat d.o.o. kao istraživač, te se počeo profesionalno baviti tržišnim istraživanjima i istraživanjima javnog mnijenja. U poduzeću je pet godina djelovao i kao direktor.

Simon Mokorel

Simon Mokorel ima više od 20 godina iskustva u području informacijskih tehnologija. Suradnjom s razvojnim centrima u Europi stekao je znanja o nadolazećim tehnologijama. U protkelih se sedam godina aktivno bavi osvještavanjem općina, tako u Sloveniji kao i u inozemstvu. Potiče misaoni skok, koji je potreban da se okruženje razvija i prilagođava s obzirom na iznimno brz razvoj digitalnih usluga. Autor je koncepta projekta SmileAlps, te suautor regijskog poslovno-razvojnog okruženja za pametne zajednice FLAPAX. Zajedno s  dr. Vitom Bobekom je nositelj predmeta koji se provodi na magistarskom studiju DOBA Fakulteta.

 

Zanimaju li vas sadržaji predavanja online summita, koji smo proveli u ožujku? Snimke možete pronaći na poveznici. 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac