Naslovnica > Programi i upis > Poslovanje i upravljanje u turizmu (bachelor)

Poslovanje i upravljanje u turizmu (bachelor)

Program osposobiti će vas za savlađivanje koncepata i karakteristika turizma, koji važi za dinamičnu i najbrže rastuću gospodarsku granu u svjetskom omjeru i zato zahtjeva kompetencije za cjelovito savlađivanje i rješavanje zadataka i izazova poduzeća, te ostalih organizacija na području turizma u povezanosti s drugim poslovnim funkcijama.

Profesija budućnosti i mnogih mogučnosti.

Znate li da je turizam jedna od najbrže rastućih djelatnosti u svijetu i vodeća sila razvoja? Da otvara  nove poslovne prilike i omogućava razvoj osobne karijere? Želite li postati stručnjak na području turizma? Privlači li vas voditeljstvo ili vlasništvo turističkog objekta? Želite doprinijeti lokalnom ili regionalnom razvoju turizma? Ukoliko je vaš odgovor na jedno pitanje DA, onda je program pravi za vas.

Tijekom studija ćete dobiti interdisciplinarna teoretska i praktična znanja u širim stručnim oblastima i razumjeti ćete kako se vodi turizam uz uvažavanje osnovnih ekonomskih, menadžerskih, financijskih, organizacijskih, informacijskih, jezičnih, etičkih, kulturnih, društvenih i trajnih gledišta. Naučiti ćete upravljati promjenama, prilikama i izazovima u lokalnom, nacionalnom i međunarodnom te multikulturalnom okruženju.

Podaci o programu

Vrsta programa: bachelor program (ekvivalent preddiplomski studij)
Trajanje programa: tri godine (180 ECTS)
Način izvođenja studija: online studij (izvanredni studij)
Stručno zvanje: diplomant/ka poslovanja in upravljanja v turizmu (VS)
Stečen stupanj obrazovanja: 1. stupanj prema Bolonji / Bachelor

Program se izvodi na hrvatskom jeziku (komunikacija s profesorom i mentorom i priprema studijskih aktivnosti te polaganje ispita).  Za upotrebu literature potrebno je znanje engleskog jezika.

Studenti u tom programu rade u nacionalno miješanim grupama (zajedno sa studenti iz Srbije, Slovenije, …) i tako imaju još dodatno međunarodno iskustvo i umrežavanje.

Prednosti za vas

Pridodani dokumenti:

Print