Novosti

Novosti
02. studeni 2017.

Uspješno započeli nove međunarodne projekte

U okviru sheme Erasmus + Strateška partnerstva započeli smo dva međunarodna projekta koja će trajati dvije, odnosno tri godine.

U prošlom su tjednu održani prvi partnerski sastanci za dva nova međunarodna projekta, u kojima kao partner sudjeluje i DOBA Fakultet:

Training for Education, Learning and Leadership towards a new Metropolitan discipline (TELLme). Nositelj projekta je Politehnika iz Milana, a u projektu osim DOBA Fakulteta sudjeluju i partnerske institucije iz Italije, Španjolske, Argentine i Meksika. Projekt je usmjeren u prikupljanje primjera dobrih praksi iz područja razvoja pametnih gradova.

Enhanced Digital Competencies fro Business Usage (EnDigiCom). Nositelj projekta je Europa-Wirtschaftsschulen iz Beča, a u projektu osim DOBA Fakulteta sudjeluju i partnerske institucije iz Njemačke, Francuske, Belgije i Velike Britanije. Projekt je usmjeren u razmjenu dobrih praksi iz područja digitalnog marketing i socijalnih mreža, te pripremu skupa kompetencija iz tog područja, koje su potrebne za radna mjesta poslovnih asistenata.

Sudjelovanje u međunarodnim projektima i širenje mreže partnerskih institucija jedna je od ključnih strategija DOBA Fakulteta. Dosadašnja iskustva u međunarodnim projektima veoma su dobra, naime osim rada na međunarodnom projektu provode se i drugi oblici suradnje s partnerskim institucijama, kao što su npr. virtualna mobilnost, mobilnost osoblja i učitelja, studijske posjete i zajednički rad na znanstveno-istraživačkom području.

 

Disclaimer:
The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac