Novosti

Novosti
20. lipanj 2022.

Uspješno smo završili treću provedbu mikro master programa Inovativno obrazovanje online

Program je namijenjen visokoškolskim profesorima i višeškolskim predavačima, dekanima, prodekanima visokoškolskih ustanova te svima koje zanimaju suvremeni pristupi u uvođenju online obrazovanja.

Program se provodi u cijelosti online i traje 3 tjedna. Provoditelji programa su stručnjaci iz područja online obrazovanja s bogatim iskustvima iz prakse. Tijekom obrazovanja polaznike prati i online mentor.

Program je podijeljen na tri jednotjedna modula, koji obuhvaćaju teorijske i razvojne aspekte online obrazovanja, planiranje online obrazovanja sa suvremenim pedagoškim pristupima te provjeru i ocjenjivanje znanja. Detaljniji sadržaji programa i opisi predavača dostupni su na internetskoj stranici programa.

Program je do sada uspješno završilo 70 polaznika.

»Hvala što sam mogla biti dio tima, odnosno što ste mi omogućili ovovrsno iskustvo.«

»Iznova ste me oduševili. Pristupom, stručnošću, inovativnošću i odnosima.«

»Meni obrazovanje u Mikro master programu predstavlja izazov, naime na osnovi stečenog znanja ću nadograditi svoj pedagoški rad. Također sam osobito zadovoljna stečenim kompetencijama osiguravanja ishoda učenja i aktivnosti učenja s pomoću tehnologije u online pristupima te davanja odgovarajućih povratnih informacija studentima. Stečene vještine će mi biti od pomoći te ću ih korisno primjenjivati u svojem daljnjem radu sa studentima u online obrazovanju.« mag. Jožica Razpet, predavačica na Višoj stručnoj školi DOBA

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac