Novosti

Novosti
06. srpanj 2021.

Uspješan završetak studijske godine 2020./2021.

Čak je 93 % studenata u anketama prilikom završetka studijske godine 2020./2021. odgovorilo kako je provedba programa ispunila njihova očekivanja.

Studenti DOBA Fakulteta su prilikom završetka studijske godine ocjenjivali pojedine elemente provođenja studija u studijskoj godini 2020./2021. Na 7-stupanjskoj ljestvici najbolje su ocijenili suradnju sa suradnicima u tehničkoj podršci, suradnju sa zaposlenicima u referadi za studentska pitanja i suradnju s akademskom savjetnicom, odnosno menadžericom programa.

Pri tome su napisali:
 
Oduševilo me što su zaposlenici na fakultetu toliko ljubazni, brzi i uslužni. Uvijek su spremni priskočiti u pomoć, tako akademska savjetnica kao i referada i tehnički suradnici. Također, kao što sam već spomenula, odlični su i profesori i online mentori.
 
Komunikacija s profesorima, mentorima, kolegama sa studija itd., odvijala se bez smetnji - odgovore sam dobivala iznimno brzo, također nisam imala nikakvih tehničkih poteškoća u području komunikacije.
 
Prije svega bih želio istaknuti ono najočitije - u ovim se kriznim vremenima epidemije iskazao dovršen online sustav studija na vašem fakultetu, gdje se ama baš na nijednom koraku nije moglo osjetiti nikakva prepreka ili ograničenje. Čestitam!
 
Najviše me oduševilo to što su u vrijeme korone svi pribjegli online studiju, učenju na daljinu, a nama je pak takav način bio u potpunosti normalan, u suštini nam se praktički nije ništa promijenilo kao nekima, kojima se život preko noći okrenuo na glavu.
 
Praktična primjenjivost predavanih sadržaja najveća je odlika svih predmeta na kojima sam imao priliku sudjelovati. Pored toga, posebno bih naglasio vrhunski rad svih stručnih suradnika, odnosno suradnika izvan studijskih sadržaja. Odazivnost i obavještavanje, te prije svega spremnost priskočiti u pomoć prilikom eventualnih problema, uistinu su na najvišoj razini.
 
U zadnjoj me godini općenito oduševio sam studij sa zanimljivim sadržajima, zadacima pa i praktičnom orijentiranošću studija.
 
Kao i lanjske godine, iznimno me oduševljava vaša suradnja s nama, studentima. Imam osjećaj da nismo samo brojke, već se za svakoga od nas potrudite te nas upozoravate na naše rokove i na zaboravljene prijave.
 
Sviđa mi se što se zadaci na predmetima uvelike temelje na praktičnim primjerima i na nuđenju rješenja o određenoj temi. Mi studenti sami se izražavamo, u timu razmjenjujemo mišljenja, a to je velika prednost za radnu karijeru, time naime stječemo samopouzdanje i stručno znanje.
 
Svakako je praktična orijentiranost studija na DOBI, te općenito online studij, ona vitalna prednost koja me privukla na studij. Ove ga godine završavam te sam oduševljen nad odvijanjem studija. Kada samo pomislim na to kako su se na osnovnim i srednjim školama i drugim ustanovama lovili tijekom epidemije, da bi uopće uspostavili neki sustav online studija koji djeluje, DOBA je tu u velikoj prednosti. Dakle, pohvale!
 
Hvala DOBA Fakultetu za 5 super godina, u kojima sam stekao diplomsku, a (nadam se, uskoro) i magistarsku naobrazbu. Način studija, ljudi, profesori, mentori i cjelokupan sustav su super!
 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac