Novosti

Novosti
10. lipanj 2019.

U besplatan predmet online studija uključenih čak 298 sudionika iz tri zemlje

Dobin model online studija smatra se jednim od najdovršenijih i najkvalitetnijih na globalnoj razini, a prema mišljenju studenata i jednim od najfleksibilnijih oblika obrazovanja, koji je ujedno i prilagođen zaposlenim odraslima i mladima koji žele nešto više.

Povodom 20. obljetnice online studija na Dobi i u Sloveniji, za sve koji su željeli steći nova znanja za napredovanje te upoznati vrhunski model online studija, odabrali smo dva aktualna i zanimljiva predmeta:

  • Osobni menadžment, u kojem je naglasak na pet faktora osobnosti, strategijama rješavanja konflikata, razumijevanju motivacije u poslovnom kontekstu i tehnikama za poticanje kreativnosti.
  • Komuniciranje s utjecajnim javnostima i lobiranje – glavni naglasak na predmetu je na komuniciranju s utjecajnim javnostima i umrežavanjuzastupanju interesa i lobiranju te pregovaračkim doktrinama i tehnikama.

U besplatan predmet koji se već odvija punom parom, uključenih je čak 298 sudionika, od toga čak 149 iz Slovenije. U dodiplomski program se u Sloveniji upisalo 74 sudionika, a u magistarski 75. U Hrvatskoj se u dodiplomski program upisalo 60 sudionika, a u magistarski 40. A u Srbiji imamo pak 23 sudionika upisanih u dodiplomski program i 26 u magistarski. Iz svih tih zemalja najviše sudionika dolazi iz gospodarstva.

Za vrijeme trajanja predmeta sudionici će putem mnogih aktivnosti i kontinuiranim radom upoznati sve prednosti međunarodno akreditiranog online studija i steći kvalitetno znanje te naravno dobiti POTVRDU o izvršenom predmetu, koja je javno važeća.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac