Novosti

Novosti
03. svibanj 2018.

Suradnja sa Sveučilištem Rijeka

U travnju smo ugostili predstavnike Sveučilišta iz Rijeke, iz Pravnog fakulteta. Suzana Weiss i Marja Kostelac, koje su došle na DOBU u sklopu Erasmus mobilnosti, su se upoznale sa našim načinom studija, organizacijom, i susrele se s zaposlenima i profesorima.

»Za Erasmus boravak odabrali smo DOBA Fakultet jer smo hitjeli upoznati online način studiranja. U našem kratkom posjetu koji je trajao 3 dana, stekli smo uvid v strukturu i način organiziranja studija. Uvidjeli smo, da je DOBA dobro organiziran fakultet te da postoji veliki trud svih djelatnika da izvodio inovativno učenje i da to bude studentima zanimljivo, čim lakše, ugodnije i naravno da uspješno završe započeti studij. Veseli nas da budemo znanja i informacije te novo stečeno znanje primijetiti u našom daljinom radu i da možemo budućim studentima preporučiti online studij. Zahvaljujemo se svim djelatnicima što su nam u vrlo srdačnom okruženju predstavili svoj način i metode rada.“

Tako su svoje utiske nakon posjete podijelile sa nama gospođe, koje su bile oduševljene i gradom Mariborom, u kome se nalazi sjedište DOBA Fakulteta.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac