Novosti

Novosti
22. studeni 2018.

Sudjelovanje na konferenciji Businet

Predstavnice DOBA Fakulteta su u listopadu posjetile Tallinn, glavni grad Estonije, gdje su sudjelovale na konferenciji udruženja poslovnih škola Businet.

DOBA Fakultet su na konferenciji uspjele izvrsno predstaviti kroz različite aspekte. Predavačice Nataša Ritonija i Jasna Suhadolc bile su među glavnim govornicama na konferenciji. Nataša Ritonija je govorila o internacionalizaciji te predstavila prakse DOBA Fakulteta, a predavačica i vlasnica agencije Virtua PR, Jasna Suhadolc, predstavila je ulogu i mogućnosti  marketinga u obrazovanju. Direktorica studijskih programa, Irena Amič Ravnik, je u sklopu programa konferencije predstavila način online studija na DOBA Fakultetu, a Nina Turčin je pak sudjelovala na radionici projekta EnDigiCom te predstavila dobre prakse projekta virtualne mobilnosti International Innovation Hackathon. Na našu inicijativu se oblikovala i radna skupina za područje internacionalizacije u zemlji, koja je imala svoj prvi susret.  

Sudjelovanje na takvim konferencijama doprinosi međunarodnom ugledu fakulteta i prijenosu dobrih praksi koje imaju neposredan učinak na kvalitetu djelovanja DOBA Fakulteta.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac