Novosti

Novosti
28. siječanj 2020.

Studenti DOBA Fakulteta surađivali s poduzećima Roto d.o.o. i Lek Veterina d.o.o.

Studenti DOBA Fakulteta, gdje je čak 70 % studija namijenjenoga rješavanju stvarnih poslovnih izazova, ovog su puta u okviru predmeta Nabavno-prodajni lanac surađivali s poduzećima Roto d.o.o. i Lek Veterina d.o.o.

Učitelj mag. Bojan Krajnc ovako je opisao suradnju s poduzećem Lek Veterina d.o.o.: »Studenti su bili aktivno uključeni te su pripremili stratešku analizu stanja programa DINO® i definirali strateške mogućnosti prodaje u Sloveniji i u Hrvatskoj. Inovativnim prijedlozima i svježim idejama konkretizirali su i opisali primjer konkretne marketinško-prodajne akcije na društvenim mrežama. U poduzeću su bili iznimno zadovoljni s prijedlozima. Studente koji su pripremili najprimjenjiviji zadatak pozvali su na sjedište poduzeća na razgovor i obilazak proizvodnje.«

Suradnja s poduzećem Roto d.o.o. odvijala se na dva načina: kroz pripremu zadatka te gostujućeg predavanja direktorice komercijale, gospođe Darje Mihalič. Gospođa Mihalič prednost ovakve suradnje studenata na predmetu vidi i u konkretnim izazovima, naime studenti s kombinacijom svježeg teorijskog znanja drugačije gledaju na problematiku u poduzeću te neopterećeno iznose svoja rješenja. Studenti se upoznaju s aktualnim rješavanjem poslovnih situacija i problema u praksi. Zadatak, odnosno izazov koji su studenti imali, bila je organizacija prodaje na hrvatskom ili slovenskom tržištu. Studenti su morali pripremati i zadatke s aspekta primjenjivosti na temu Organizacija prodaje Roto proizvoda na hrvatskom ili slovenskom tržištu. 

»S prijedlozima studenata smo bili iznimno zadovoljni te ćemo te prijedloge uključiti u kratkoročne aktivnosti u procese prodaje. Studenti koji su pripremili najbolje zadatke posjetit će poduzeće ROTO«, suradnju je opisala gospođa Mihalič.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac