Novosti

Novosti
10. prosinac 2019.

Studenti DOBA Fakulteta su za poduzeće "Mlekarna Celeia, d. o. o.," istraživali percepciju potrošača

Suradnja i povezivanje s poduzećima i organizacijama na DOBA Fakultetu stalna je praksa. Studenti online studija za poduzeća i organizacije, s kojima fakultet u tu svrhu ima sklopljene sporazume, pripremaju brojne projektne zadatke, poslovne planove, razvijaju projektne ideje te na taj način stječu iznimno važna praktična znanja.

U listopadu je DOBA Fakultet sklopio dogovor o suradnji s poduzećem 'Mlekarna Celeia'. Naime, studenti dodiplomskog programa Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću su na predmetu Ponašanje klijenata, pod mentorstvom nositeljice predmeta dr. Tine Vukasović, pripremili aplikativni zadatak, u okviru kojega su istraživali percepciju potrošača prema proizvodu SIR OD SIJENA poduzeća 'Mlekarne Celeia'.

Rezultati istraživanja su bili proslijeđeni predstavnici poduzeća 'Mlekarna Celeia', gospođi Aleksandri Zajc. Spomenuti proizvod je u fazi razvoja, stoga će konstatacije istraživanja, koju su studenti pripremili, poduzeću biti od koristi u daljnjim razvojno-marketinškim aktivnostima i konstatacijama. 

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac