Novosti

Novosti
28. rujan 2020.

Student DOBA Fakulteta razvio aplikaciju Whendly

Praktičnost studijskih programa i predmeta jedna je od ključnih posebnosti e-studija na DOBA Fakultetu. A čak 70 % pojedinog predmeta namijenjeno je rješavanju konkretnih poslovnih izazova, odnosno pripremi aplikativnih projekata.

Tako je i Tom Šfiligoj lani u 3. godini dodiplomskog studija, na predmetu Inovativni i inovacijski menadžment, u sklopu timskog zadatka predložio inovativnu ideju - aplikaciju za pronalaženje sportskog  partnera - za koju je napisao točen opis, specifikacije pa i marketinški i prodajni plan nove mobilne aplikacije. Vrijeme korona krize je, zajedno s obitelji, koja mu je pomagala u realizaciji ideje, dobro iskoristio te je tako njegova ideja u petak, 18. 9. 2020. i službeno zaživjela. 

Misija aplikacije Whendly jednostavna je: ljudima pomagati u zdravijem životu koji je više sportski. Aplikacija vam omogućuje:

  • da pronađete sportskog  partnera koji će vas motivirati kada vam bude teško;
  • da objavljujete zabavne sportske izazove za ostale Whendly korisnike;
  • zdrav i sportski život.

„Već tijekom razvijanja seminarskog rada na DOBA Fakultetu, ideja mi se veoma svidjela. Kada sam vidjela da su je Tom i ekipa uistinu oživjeli, bila sam stvarno oduševljena te sam aplikaciju s veseljem preporučila drugima. Sama sam nakon završetka karijere spoznala koliko je važan svakodnevni aktivan život i izvan judo dvorana. U današnje vrijeme zdrav život dobiva sasvim novo značenje, ali je istina i da nam često ponestane energije ili pak pravog društva. Nadam se da će aplikacija Whendly ljudima pomoći pronaći partnere te ih motivirati da za sebe učine nešto dobro. Ako ništa drugo, mogu ih motivirati i izazovi koji korisnici aplikacije postavljaju“, tim riječima aplikaciju preporučuje i Urška Žolnir, olimpijska prvakinja i diplomantica DOBA Fakulteta.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli