Novosti

Novosti
23. travanj 2019.

Stručna ekskurzija u Terme Olimia

U sklopu studijskog programa Poslovanje i upravljanje u turizmu vas pozivamo na stručnu ekskurziju u Terme Olimia, Zdraviliška cesta 24, 3254 Podčetrtek, Slovenija, koja će se održati u subotu, 18. svibnja 2019., od 10.00 sati dalje.

Sudjelovanje na ekskurziji je dobrovoljno, ali veoma preporučljivo, naime ponudit će vam zanimljive informacije o tomu kako u turizmu ponuditi unikatne usluge, poput onih koje nude u Termama Olimia. Također, upoznat ćete i svoje studijske kolege iz Slovenije, Hrvatske i Srbije, te s njima razmijeniti znanje, iskustva i dobre prakse.

Terme Olimia, Hotel Breza; Izvor: https://www.terme-olimia.com/

Dan u Termama Olimia će obuhvatiti:

  • prezentaciju programske ponude terma,
  • obilazak njihovog najmodernijeg hotela Sotelia,
  • obilazak toplica i ponude wellnessa,
  • obilazak glamuroznog kampinga Glamping resort Olimia Adria Village, koji je 2017. godine bio izabran za naj glamping u Sloveniji.

Stručna ekskurzija će se odvijati na slovenskom jeziku, odnosno u slučaju od barem deset prijavljenih studenata iz Hrvatske i Srbije organizirat ćemo prezentaciju i na hrvatskom, odnosno srpskom jeziku.

Obilazak će biti vođen od strane predstavnice terma, te ćete tako imati mogućnost saznati kako voditi i organizirati ovovrsnu programsku ponudu.  

Naše ćemo druženje zaključiti oko 13.00 sati.

Ukoliko biste nakon ekskurziji željeli isprobati njihove usluge ili si pak priuštiti produženi vikend, u Termama Olimia su za vas pripremili sljedeću posebnu ponudu noćenja:

Hotel Breza, subota, 18. 5. 2019. godine
1x noćenje s doručkom: 62,00 EUR po osobi u dvokrevetnoj  sobi
2x noćenje s doručkom: 110,00 EUR po osobi u dvokrevetnoj  sobi
Oba paketa uključuju i:
- kupanje u Termaliji Relax,
- korištenje fitness studija,
- korištenje kupaćeg ogrtača i ručnika.

Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 25,00 EUR po osobi na noć
Turistička taksa: 2,50 EUR
Prilikom rezervacije OBVEZNO istaknite da ste student/ica DOBA Fakulteta.

Molimo vas da se na stručnu ekskurziju prijavite najkasnije do 6. svibnja 2019. menadžerici programa, Kseniji Drolc na adresu elektroničke pošte: ksenija.drolc@doba.si, gdje možete dobiti i više informacija u vezi sa stručnom ekskurzijom.

Stručna ekskurzija je dodatna i dobrovoljna aktivnost koju organiziramo na fakultetu. Troškovi povezani s vašim sudjelovanjem na ekskurziji nisu obuhvaćeni u troškovima studija, što znači da se sami morate pobrinuti za pokrivanje istih.


Srdačno vas pozdravljamo!

Ksenija Drolc, menadžerica programa
Zvezdana Strmšek, menadžerica programa

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac