Novosti

Novosti
02. prosinac 2019.

Redizajnirana revija DOBA Fakulteta

Pozivamo vas na čitanje drugog redovnog ovogodišnjeg broja znanstveno-stručne revije DOBA Fakulteta Međunarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management (MIP=JIBM), koji donosi deset stručnih i znanstvenih članaka petnaest autora iz osam zemalja. Sljedeći će broj biti tematski te će u cijelosti biti namijenjen 20. obljetnici online studija na DOBA Fakultetu.

Fakultetska revija izlazi već jedanaestu godinu zaredom, od ove godine na obnovljenoj platformi otvorenokodnog sustava za uređivanje i objavljivanje revija Open Journal System, kojega su u okviru projekta Public Knowledge Project razvila sveučilišta  Britanska Kolumbija, Simon Fraser, Pittsburgh i Stanford, u suradnji s drugim partnerima. Ova platforma omogućuje u cijelosti automatiziran postupak predaje priloga, njihove anonimne dvostruke recenzije, uređivanje te publiciranja.

Revija MIP=JIBM izlazi uz financijsku podršku Javne agencije Republike Slovenije za istraživačku djelatnost. MIP=JIBM je besplatno dostupna znanstveno-stručna revija za razmjenu znanja i ideja učitelja, istraživača, studenata i drugih stručnjaka, koji su na ovaj ili onaj način povezani s DOBA Fakultetom. Uz originalne, pregledne, znanstvene i stručne članke, revija objavljuje i studije primjera. Uredništvo posebno poziva studente DOBA Fakulteta da u okviru suradnje sa svojim mentorima u završnim zadacima, rezultate svojih istraživanja ponude za objavljivanje.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac