Novosti

Novosti
24. svibanj 2024.

Prvi doktor znanosti na DOBA Fakultetu

Na DOBA Fakultetu je danas, 24. svibnja 2024. bila uspješno održana prva obrana doktorske disertacije. Dragan Aksentijević uspješno je obranio doktorsku disertaciju pod naslovom TELEMEDICINE TECHNOLOGY ACCEPTANCE MODEL FOR ALZHEIMER DISEASE ASSESSMENT AMONG MEDICAL DOCTORS, te time stekao naziv doktora znanosti.

Disertaciju je pripremio pod mentorstvom red. prof. dr. Valentine Prevolnik Rupel i komentorstvom doc. dr. Eve Turk. Povjerenstvo za obranu doktorske disertacije sastojalo se od profesora iz Slovenije i Hrvatske.

Draganu Aksentijeviću iskreno čestitamo te mu želimo mnogo uspjeha na daljnjem karijernom putu.


Doktorski studijski program Inovacije i održivo poslovanje u digitalnom društvu akreditiran je pri Nacionalnoj agenciji za kvalitetu u visokom obrazovanju (NAKVIS); prvu generaciju doktorskih studenata upisali smo u studijskoj godini 2019./2020.

Studijski program razvija sveobuhvatan i interdisciplinaran pogled na koncept inoviranja i održivog poslovanja u kontekstu digitalizacije i digitalnog društva, koji se može primijeniti na brojne istraživačke izazove koji se dotiču različitih područja i disciplina, kao što su poslovne znanosti, ekonomija, marketing, obrazovanje, socijalne djelatnosti i druge. Program osposobljava stručnjake za razvijanje novih znanja i rješenja u području inovacija i održivog poslovanja, koji će u narednim godinama značajno pridonijeti ostvarivanju dugoročnih strateških i razvojnih ciljeva, kako na nacionalnoj, tako i na europskoj razini.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli