Novosti

Novosti
19. lipanj 2024.

Produljenje međunarodnog certifikata EOCCS!

S ponosom vas obavještavamo da je DOBA Fakultet ponovno stekao prestižni međunarodni certifikat EOCCS, koji dodjeljuje Europsko udruženje poslovnih škola – EFMD za kvalitetno provođenje online poslovnog obrazovanja. Time je DOBA Fakultet dodatno ojačao položaj vodećeg online fakulteta u Sloveniji i u JI regiji. Također, navedeno potvrđuje da mi svojim studentima i dalje osiguravamo visokokvalitetan online studij koji udovoljava najvišim međunarodnim standardima.

U društvu najuglednijih 
Stečeni certifikat fakultet svrstava u društvo najuglednijih poslovnih europskih škola, kao što su Politecnico di Milano School of Management, Rome Business School, EAE Business School Spain, UPF Barcelona School of Management, The University of Liverpool Management School i drugih, koje kvalitetu online obrazovanja potvrđuju ovim certifikatom.

V. d. dekana DOBA Fakulteta, prof. dr. Boris Cizelj, ovom je prigodom kazao: „Produljenje certifikata EOCCS priznanje je izvrsnosti DOBA Fakulteta i njegovog dugogodišnjeg kvalitetnog rada u području online obrazovanja. Na DOBA Fakultetu smo ponosni na našu priču. Ovo je postignuće priznanje te ujedno i obveza za daljnji inovativni razvojni rad u području poslovnog online obrazovanja.

Inovativnim pristupima među najboljima i najambicioznijima u svijetu 
Procjena kvalitete i postizanje standarda EOCCS Dobinog modela online studija odvijala se na master predmetima Kreativno upravljanje ljudskim resursima za konkurentske prednosti, Metodologija istraživanja te Komuniciranje s utjecajnim javnostima i lobiranje. Procjenjivači, ugledni članovi povjerenstva iz priznatih međunarodnih škola, u svibnju su procjenjivali postizanje standarda kvalitete našeg online obrazovanja. U tom razdoblju obavljeni su razgovori s 14 dionika fakulteta, s predstavnicima vodstva fakulteta te akademskim i stručnim osobljem, studentima i diplomantima.

Procjenjivači su u izvještaju posebno istaknuli aspekte kvalitete online obrazovanja interaktivne elemente pri provođenju predmeta, izvrsnu timsku suradnju i interakciju, odgovarajuće metode ocjenjivanja i pružanja usmjerenih povratnih informacija, interakcije između studenata, profesora i online mentora, izvrsnu podršku studentima te raznoliko korištenje mobilnih izvora. Sve to dokazuje da DOBA Fakultet svojim inovativnim pristupima spada među vodeće i najambicioznije pružatelje online studija u svijetu.

Više o međunarodnom sustavu za certificiranje
EOCCS (EFMD Online Course Certification System) je međunarodni sustav za certificiranje koji dodjeljuje Europsko udruženje poslovnih škola – EFMD (European Foundation for Management Development). Usredotočuje se na kvalitetu provođenja online poslovnog obrazovanja. Kriteriji EOCCS prate strogu filozofiju EFMD međunarodnih akreditacija, kao što su EQUIS ili EPAS. Naglasak kriterija je na cjelokupnom institucionalnom kontekstu online obrazovanja, programskim i predmetnim strukturama, obrazovnim sadržajima, pedagoškim pristupima za online studij, postizanju ishoda učenja, podršci i skrbi za razvoj studenata, povezanosti s okruženjem, internacionalizaciji, praćenju i osiguravanju kvalitete te održivosti.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli