Novosti

Novosti
27. veljača 2020.

Poznati pobjednici natječaja za najprimjenjiviji video film “Kuredar"

Na DOBA Fakultetu studenti već tijekom online studija stječu primjenjivo znanje, ono koje proizlazi iz svakodnevnih primjera dobre prakse neposredno s tržišta rada te na kraju krajeva ono koje mogu odmah primijeniti u svom poslu. Ovog su puta u okviru predmeta Odnosi s javnošću i oglašavanje pod vodstvom nositeljice predmeta, mag. Natalie Cvikl Postružnik pripremali video film na temu posebnog dizajnerskog kalendara, nazvanog „Kuredar“.

Brief za zadatak i webinar proveden posebno za studente, pripremila je influencerica Saša Gerčar, a poduzeće AMEC, produkcija i distribucija elektroničkih medija je uz nositeljicu predmeta predstavljalo ocjenjivačku komisiju.

Među svim uradcima studenata komisija je odabrala tim od četiri člana, a članovi su bili: Aljaž Pori, Luka Kosi, Alma Alić i Nives Bercko. Za nagradu će dobiti izvod dizajnerskog kalendara za ovu godinu, a video će biti upotrijebljen i u komunikacijske svrhe poduzeća.

Saša je nakon pregleda video filmova kazala: „Uistinu sam se zabavljala sa svim video filmovima. Baš svaki ima “ono nešto” što posebno privlači, zbog toga je odabir bio težak. Iskrene čestitke pobjedničkom timu.”

Pobjednički uradak žiri je uvjerio prije svega svojim humornim pristupom, izvrsno osmišljenim dijalozima, dobrom kombinacijom dizajnerskih karikatura i snimki “uživo”. Video u cijelosti odgovara danim ishodištima zadatka, odgovarajuće se obraća ciljanoj javnosti te će ga Saša Gerčar upotrijebiti i u svojim komunikacijsko-promocijskim aktivnostima.

    

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac