Novosti

Novosti
18. kolovoz 2020.

NOVO! Studij iz područja socijale i obrazovanja

U ovoj se studijskoj godini možete upisati i u bachelor i master programa iz područja socijale i obrazovanja.

Za sve vas koji već odavno želite raditi s ljudima i za ljude, koji želite pomagati rješavati socijalne probleme te poboljšavati kvalitetu života ranjivih skupina, kao što su djeca i starije osobe, na DOBA Fakultetu smo razvili dva izrazito interdisciplinarna studijska programa koja ćemo od ove jeseni provoditi i na hrvatskom jeziku:

Suvremen, aktualan online studijski program, u kojem ćete steći temeljna organizacijska, poslovna i ekonomska znanja te kasnije odabrati smjer SOCIJALA ili OBRAZOVANJE. Tijekom studija ćete razvili i vještine za odgovarajuću komunikaciju te steći temeljna znanja iz marketinga.

  • Inovativni menadžment u socijali i obrazovanju (master)
    Jedini online studij koji objedinjuje ključna područja za razvoj i djelovanje u području cjeloživotnog obrazovanja i socijalnim djelatnostima: menadžment, obrazovanje, socijala. Na studiju ćete ruku pod ruku rješavati praktične izazove s priznatim stručnjacima iz područja socijale i obrazovanja te inoviranja, upravljanja i komuniciranja …

Jedini međunarodno akreditiran online studij na hrvatskom jeziku

Online studij je najdostupniji i najfleksibilniji oblik studija koji danas poznajemo. Prilagođen je vama - zaposlenima i mladima koji želite nešto više. Studirate neovisno o lokaciji, također u većoj mjeri sami raspoređujete svoje vrijeme za studij. Na DOBI online studij provodimo već 21 godinu te je isti ujedno jedini međunarodno akreditiran online studij u Sloveniji i u JI Europi! U naša 9 akreditirana online javno važeća programa trenutačno studira 1.500 online studenata koji dolaze čak 46 zemalja. Njihova iskustva s online studijem pogledajte ovdje.

Upoznajte naš online studij te ovu godinu iskoristite za svoje nove prilike.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac