Novosti

Novosti
03. lipanj 2023.

Nezavršen studij? Sad je pravo vrijeme za promjene!

Jeste li u prošlosti već studirali na nekom od fakulteta u srodnom programu? Ali ste zbog različitih osobnih i poslovnih razloga studij prekinuli?

S 19 godina niste još bili svjesni toga što bi uopće željeli u životu. Izabrali ste fakultet koji vam je tada bio najsimpatičniji, ili vas je možda za taj fakultet oduševio prijatelj ili čak roditelji. Niste imeli praktičnih iskustava, krenuli ste na sasvim nepoznat put. S vremenom ste utvrdili kako vam studij nije zanimljiv, potražili ste posao i počeli zarađivati svoje novce. Studij ste zanemarili, ali ste se mnogo puta usput obrazovali. Postigli ste već skoro sve u životu, ali nešto je ostalo neispunjeno - diploma. Zvuči li vam poznato? Sad je pravo vrijeme za promjene!

Ispunite informativnu prijavu i naš stručni suradnik Marko Babić će vam poslati sve informacije o nastavku studija.

Zašto će sada, ukoliko odlučite studirati, biti lakše studirati?

U svim godinama vašeg rada stekli ste ogromno iskustva, koja ćete moći odlično povezivati s novim znanjem, koje ćete steći tijekom studija. I poslodavci će već nakon samo nekoliko mjeseci primijetiti promjene. Upravo tako ćete odsada sigurno biti još odgovorniji, još zaneseniji i ambiciozniji, a prije svega znati ćete što vas zanima i što trebate.
Naša iskustva kaže, da čak 96 % studenta, koji se odluče za nastavak studija toga uspješno obave u roku. I što je još važno: predmeti i znanja, koje ste već obavili (ako su srodni programima DOBA Fakulteta), mogu se vam priznati.

Ali kako studirati, kad sada imamo znatno manje vremena?

Pošto ste zaposleni, a neki imate i obitelj, online studij, koji je u svijetu trend i biti će pravi izbor za vas. Obveze ispunjavate svaki tjedan u rokovima, s primjerima iz prakse i vrhunskim predavačima uz suvremeno tehnologijo. Smo vodeći izvođač i razvijač pravog online studija u cijelosti u Hrvatskoj, te jedina škola s međunarodnom akreditacijom za izvođenje online studija u jugoistočni Evropi.

S naše strane nudimo pedagošku, stručnu i tehničku podršku, da možete biti uspješni kod vašeg studija.

Priznavanje znanja

Studentima će se priznati znanja i vještine, stečene prije i tijekom upisa - u različitim oblicima formalnog ili neformalnog obrazovanja. Studenti imaju mogućnost prenijeti ECTS bodove, stečene u studijskim programima na drugim visokošolskim institucijama. O priznavanju obveza pojedinom kandidatu odlučuje Komisija za studentska pitanja na DOBA Fakultetu na temelju predanog zahtjeva za upis po Mjerilima za prijelaze. Za savjetovanje prije upisa nam na marko.babic@doba.si pošaljite potvrdu o položenim ispitima i potvrđene nastavne planove (dokumente dobijete u referadu vaše trenutnog fakulteta). Rado ćemo vam dati savjet u svezi odabira odgovarajućeg programa.

Informacije i osobno savjetovanje

Obratite nam se i dopustite da vam predstavimo sve informacije vezane za studij na našem fakultetu, prednosti koje vam nudimo, jedinstveni online studij za kojeg se svake godine odlučuje preko 1.700 studenata, naše suvremene programe i predmete. Provjerite termine savjetovanja i prisustvujte jednom. Također predajte informativno prijavu, da vam pošaljemo više informacija o željenom programu.

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli