Novosti

Novosti
09. listopad 2020.

Najbolji prema mišljenju studenata

Dr. Tanja Sedej i dr. Tina Vukasović prema mišljenju studenata su naj učiteljice u 2019./2020.

Naj online mentori 2019./2020. po izboru studenata su:

  • Anita Lamešič u Sloveniji
  • Sandra Lapčić Kovačić u Hrvatskoj te
  • Dragana Lugonja u Srbiji.

Na fakultetu u studijskom procesu sudjeluje više od 210 učitelja i online mentora, a studenti svake godine odabiru najbolje.

Čestitke svima.

Naj učiteljica u dodiplomskim programima je doc. dr. Tanja Sedej.

Dr. Tanja Sedej ovaj je naziv osvojila prvi put. U protekloj je studijskoj godini u bachelor studijskim programima provodila predmet Suvremeno poslovno okruženje i uslužna djelatnost.

Dr. Sedej je suosnivačica i direktorica marketinške agencije We explain. Sudjelovala je u brojnim istraživačkim i svjetskim projektima za gospodarstvo. Ima više od 15 godina iskustva u području marketinga i obrazovanja. Cijeni povezivanje teorije s praksom. 

Vi studenti ste pohvalili njezinu pristupačnost i pozitivnu orijentiranost. Pozitivnih komentara u vezi s njezinim radom bilo je mnogo. Želimo istaknuti misao jedne od studentica: Susretanje s ovim predmetom potaknulo me na razmišljanje, ali i na poduzimanje većih i odvažnijih koraka u svom životu. Zahvaljujem se nositeljici na jakim porukama u literaturi. Naučila sam gradivo, ali pouka koju sam izvukla, dala mi je još više volje i snage. Hvala i mentorici i nositeljici što su svojim izlaganjem probudile još veći poriv.“

Dr. Sedejeva stečeni je naziv i izbor studenata popratila sljedećim riječima: »Kao profesorica i poduzetnica cijenim povezivanje teorije s praksom. Svjesna sam da znanje stečeno tijekom studija od iznimnog značenja za život, stoga posljedično potičem vrijednosti poput odgovornosti i otvorenosti prema promjenama, inovativnosti i poduzetnosti, napretka i razvoja. Putem brojnih aktivnosti studente usmjeravam na razmišljanje o svojim prednostima i potencijalima, o svom smislu i o budućnosti u skladu s ključnim globalnim trendovima.

U poslovnom svijetu radim upravo ono što sam oduvijek željela, stoga mi naziv naj učiteljice ne predstavlja samo priznanje za dosadašnji uspješan rad, već i jak poticaj za budućnost. Iskreno zahvaljujem svima koji su mi namijenili svoj glas.«

Naj učiteljica magistarskih programa po izboru studenata je izv. prof. dr. Tina Vukasović.

Dr. Tina Vukasović je naziv naj učiteljice u master programima osvojila po drugi put. U protekloj studijskoj godini je magistarske studente vodila na dva predmeta - Menadžment u prodaji i marketingu i Međunarodni marketing.

Dr. Vukasovićeva je u svojoj poslovnoj karijeri više od dvanaest godina zaposlena u gospodarstvu, u strateškom marketingu Perutnine Ptuj, d. d. Od 2012. godine je zaposlena na DOBA Fakultetu, na Međunarodnom fakultetu za društvene i poslovne studije u Celju te na Fakultetu za matematiku, prirodoslovlje i informacijsku tehnologiju Univerze na Primorskem. Izabrana je u pedagoški naziv izvanredna profesorica za područje trženja. Znanstveno-istraživačka područja kojima se bavi su: marketing, strateški marketing, međunarodni marketing, istraživanje tržišta, menadžment robnih marki, ponašanje i istraživanje ponašanja potrošača. 

Na svojim predmetima koristi jasan i strukturiran pristup, koji nadograđuje inovativnom notom. Jedan od studenata svoje je zadovoljstvo s predmetom izrazio sljedećim komentarom: »Veoma mi se svidio međunarodni aspekt. U timu smo razmjenjivali znanja i ideje s aspekata različitih zemalja iz kojih dolazimo i u kojima živimo. Znanje je bilo predano na razumljiv način.«

Dr. Vukasović je prilikom dodjele naziva zapisala: » Ponovan izbor za naj učiteljicu DOBA Fakulteta u poslijediplomskim magistarskim programima ovog me puta ugodno obradovao. Meni naziv predstavlja zadovoljstvo i ponos. Predstavlja mi potvrdu za odličnu suradnju i za kvalitetan rad sa studentima DOBA Fakulteta, a naziv mi je ujedno i izazov i prilika za još odgovorniji i kvalitetniji rad. Zahvaljujem svim studentima i studenticama koji su glasali i izrazili zadovoljstvo, te ujedno omogućili da zajedno povezujemo različite marketinške koncepte u nove dimenzije i poglede. Hvala vam što mi pomažete stvarati nove ideje, te mi prije svega dajete inspiraciju za daljnji rad. Ponosna sam što ste s mojim izborom NAJ UČITELJICE i vi osjetili i percipirali nastojanja i zajedničku želju za prenošenjem korisnog i primjenjivog znanja i iskustava iz prakse. Hvala vam!«


Desna ruka svih učitelja su online mentori, stručnjaci iz područja predmeta, koji studente prate sedam dana u tjednu, motiviraju ih, daju povratne informacije, rješavaju stručne probleme na koje studenti nailaze tijekom studija, usmjeravaju ih na predmetima, odgovaraju na njihova pitanja svakog dana u tjednu. Online mentori velika su podrška - tako učitelju kao i studentima.

Čestitke svima.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac