Novosti

Novosti
11. veljača 2021.

Naj diplomanti i magistri DOBA Fakulteta u 2020.

Nagradu za najuspješnijeg diplomanta u bachelor studijskim programima u 2020. godini dobila je Ivana Radan, diplomantica programa Poslovanje i upravljanje u turizmu, koja je stekla stručni naziv diplomantica poslovanja i upravljanja u turizmu. Za vrijeme studija se uspješno hvatala u koštac sa zahtijevanim studijskim obvezama te je dosegnula prosječnu ocjenu 9,6. 
 
Nagradu za najuspješnijeg diplomanta u master programima dobio je Andrej Butala, diplomant master programa Međunarodno poslovanje, koji je stekao stručni naziv magistar poslovnih znanosti. Za vrijeme studija je dosegnuo prosječnu ocjenu 9,8, što dokazuje njegovu predanost i izvrsnost pri obavljanju studijskih obveza.
 
Na DOBA Fakultetu s ciljem poticanja kvalitetne stručne i istraživačke aktivnosti studenata biramo i najbolje magistarske radove. U 2020. godini se u izbor uvrstilo 9 magistarskih radova, ocijenjenih ocjenom 10. Tročlano povjerenstvo među njima je odabralo najbolji rad, a nagradu za najbolji magistarski rad s potencijalom inovacije u 2020. godine osvojio je magistar Danilo Kovačič za rad pod naslovom NAČINI PRIMJENE »BLOCKCHAIN« TEHNOLOGIJE U  DECENTRALIZIRANOJ OPSKRBI ELEKTRIČNOM ENERGIJOM  IZ OBNOVLJIVIH IZVORA. ANALIZA PRIMJERA SLOVENIJE, koju je pripremio pod mentorstvom doc. dr. Tomislava Rozmana. 
 
Iskreno im čestitamo te im želimo još mnogo uspjeha na daljnjem putu.
 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac