Novosti

Novosti
22. travanj 2022.

Na suradnju pozivamo HONORARNOG SURADNIKA – ONLINE MENTORA

DOBA Fakultet je uvažen i najbolji fakultet u području online obrazovanja u Sloveniji i u JI Europi s dvije međunarodne akreditacije online obrazovanja –  UNIQUe EFQUEL i EOCCS EFMD. Jedini provodimo sveobuhvatno podržan online studij, na kojem je uloga online mentora ključna za uspješnost studenata.

Uloga online mentora na DOBA Fakultetu je pedagoška, motivacijska, organizacijska i tehnička. Mentori surađuju kako sa studentima, tako i s visokoškolskim profesorima, kojima nude pedagošku podršku pri provedbi predmeta.

Online mentori s nama surađuju honorarno.

Od kandidata očekujemo:

  • Radno iskustvo iz jednog od donjih područja:
  • psihologije, psihoterapije;
  • sociologije i socijale;
  • informatike;
  • Završen minimalno VII. stupanj naobrazbe (sveučilišna naobrazba) ili završen II. stupanj prema Bolonjskom sustavu iz navedenih područja.
  • Dobre komunikacijske, motivacijske i digitalne kompetencije.

Ako ste se u gornjem zapisu prepoznali vas pozivamo da do 30. travnja 2022. pošaljete prijavu u kojoj se predstavljate (CV) te kopiju diplome koordinatorici online mentora, Marjeti Magdič, na mail: marjeta.magdic@doba.si.

Za sve kandidate ćemo pripremiti dvotjedno online osposobljavanje, u mjesecu svibnju. Osposobljavanje će se provoditi na način na koji se provode predmeti na DOBA Fakultetu – u cijelosti online, kandidati će biti postavljeni u ulogu studenta, te će ujedno upoznati ulogu online mentora i profesora. Održat ćemo 3 webinara, na kojima je vaša prisutnost obvezatna. Za vrijeme dvotjednog online osposobljavanja od vas se očekuje obvezno sudjelovanje u obimu od 1 sata dnevno.    

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac