Novosti

Novosti
08. ožujak 2018.

Na Kongresu poduzetnica 2018. i direktorica DOBA Fakulteta

Na kongresu poduzetnica, koji se je održavao 8.3.2018. u Zagrebu na panelnom diskusiji sudjelovala je i direktorica DOBA Fakulteta, Jasna Dominko Baloh.

Kongres poduzetnica je najveće poslovno okupljanju žena u poduzetništvu jugoistočne Europe od kada postoji tržišna ekonomija u ovom dijelu Starog kontinenta. Kongres kao jedan od projekata na jačanju poduzetništva, posebice u žena, organizira Virtualni ženski poduzetnički centar.

Žensko je poduzetništvo postalo iznimno značajan zamašnjak gospodarstava jugoistočne Europe. Kongres poduzetnica 2018. organiziran je s ciljem još više potaknuti na zajednički rad i suradnju žene u poduzetništvu radi rasta i razvoja gospodarstava, kojeg smo konstruktivni dio.

U toku kongresa bio je i Poduzetnički sajam 2018 kao središnje mjesto gdje će, svi koji to žele, moći promovirati i prodavati svoje usluge i proizvode, a sve s ciljem što šireg predstavljanja žena u poduzetništvu, kao i onoga čime se profesionalno bave.

Na kongresu bila su različita predavanja na temo poduzetništva, obiteljskog poduzetništva, žena u poduzetništvu te motivacije za poduzetništvo. Na jednoj panelni diskusiji, kod panela „Obiteljske tvrtke – uspješna tradicija i tranzicija', kao govornica surađivala je i direktorica DOBA Fakulteta, Jasna Dominko Baloh.

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac