Novosti

Novosti
21. veljača 2020.

Na DOBA Fakultetu ćemo u veljači ugostiti priznate predavače, stručnjake iz prakse

U današnjem radnom okruženju i životu koji se brzo mijenjaju veoma su važna znanja i informacije koje možemo odmah primijeniti. Na DOBA Fakultetu provodimo četiri dodiplomska programa, pri provedbi dajemo velik naglasak na primjenjivim znanjima. U tomu su ključni visokoškolski učitelji koji predmete pripremaju tako da studenti imaju priliku i mogućnost raditi na vlastitim primjerima iz svog radnog okruženja te tako rješavati poslovne izazove, analizirati studije primjera i pripremati projekte i simulacije.

Na DOBA Fakultetu, koji se ponosi svojom suvremenom online provedbom studijskih programa i međunarodno akreditiranim online studijem, s kojima širimo dostupnost i fleksibilnost obrazovanja te jačamo primjenjivost znanja tako što u predmete uključujemo gostujuće predavače, stručnjake iz prakse. Oni sa studentima dijele svoje dragocjeno znanje i iskustva, o kojima studenti posebno rado slušaju.

U veljači ćemo tako na fakultetu ugostiti:

  • Mag. Danila Burnača, direktora Mariborskog vodovoda, koji će studentima na predmetu Odnosi s javnošću i oglašavanje predstaviti kako komuniciranje prvog čovjeka doprinese odnosima s javnošću poduzeća.
  • Sašu Gerčar, slovensku influencericu koja zadnjih 11 godina aktivno djeluje u humanitarnoj organizaciji Rotary Zg. Brnik, gdje je na funkciji klupskog majstora. Studentima će dati korisne naputke za pripremu promocijskog videa.
  • Lidiju Rakuša, direktoricu marketinga tvrtke MERKUR trgovina d. o. o., koja će studentima predstaviti konkretna usmjerenja kako pripremiti najučinkovitiji preplet oglašavanja u medijima.
  • Elviru Medved, voditeljicu službe za odnose s javnošću u farmaceutskoj tvrtki Krka, d. d. i nekadašnju predsjednicu Slovenskog društva za odnose s javnošću, koja će studentima predstaviti aktivnosti Krke u području odnosa s javnošću i društvene odgovornosti te uključenost Krke u okruženje i sadržaj izvještaja o društvenoj odgovornosti kao sastavnog dijela godišnjeg izvještaja Krke, koje je bio proglašen 'najizvještajem' 2018. godine od strane revija Finance (Financije).
  • Hrvoja Bulešića, dugogodišnjeg urednika revije Sport u Jutarnjem listu. Svojim bogatim iskustvom u području medijskog izvještavanja o športskim događajima studentima će objasniti stavove medijske politike prema obavještavanju o događajima te im otkriti koje su stvarne potrebe medija, tako sa sadržajnog kao i s vremenskog gledišta, te svega što utječe na reakciju na događaje, prije svega u tiskanim i online medijima.
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac