Novosti

Novosti
14. studeni 2019.

Međunarodni dan studenata

17. studenoga obilježavamo međunarodni dan studenata koji simbolizira borbu studenata za ljudska prava, za demokratsko društvo i borbu protiv diskriminacija.

Taj je dan za međunarodni dan studenata 1941. godine razglasilo međunarodno studentsko vijeće u Londonu – u spomen na nacističku okupaciju sveučilišta u Pragu 1939. godine i na zaustavljanje studentskih demonstracija hapšenjem brojnih studenata i deportacijom više od 1200 studenata u koncentracijske logore te ubojstvom devet studenata i profesora.

Značenje DOBINOG modela online obrazovanja za Hrvatsku

DOBA nakon 20 godina rada ostaje jedina ustanova koja na takav način odgovara na potrebe pojedinaca, otvara i širi obrazovni prostor te u hrvatski prostor unosi svjetske trendove. Svojim dinamičkim modelom online studija koji se neprestano razvija te koji prati međunarodne standarde kvalitete online obrazovanja, uvjerila je i stručnjake. Na DOBI smo se odlučili za najzahtjevniji model studija na daljinu u kombinaciji s e-obrazovanjem, dakle za učenje koje je u cijelosti internetski podržano - online učenje bez fizičke prisutnosti studenta i profesora. Sveobuhvatnom podrškom studentima i suvremenim pedagoškim pristupima osiguravamo visoku aktivnost studenata, postizanje ciljeva, kompetencija, rezultata učenja te suvremeno provjeravanje i ocjenjivanje znanja.

20 GODINA ONLINE STUDIJA NA DOBI U BROJKAMA

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac