Novosti

Novosti
03. svibanj 2021.

Međunarodna virtualna mobilnost – suradnja studenata DOBA Fakulteta i Durham Collegea iz Kanade

Na predmetu Poslovna prognostika i strategija održivog razvoja magistarskog studija, studenti DOBA Fakulteta će projektni zadatak pripremati u suradnji sa studentima iz Durham Collegea, Oshawa, iz Ontaria u Kanadi.

Studenti će u međunarodnim timovima proučavati zahtjeve u vezi s održivošću za jednu od šest industrija (tekstil, turizam, energetika, poljoprivreda, građevinarstvo, kemija), te i za svaku industriju za dva poduzeća s aspekta postavljenih ciljeva, mjera i rezultata u području održivosti. Morat će odgovoriti na pitanja kako u odabranoj industriji i u odabranim poduzećima mjere uspjeh, kako pokušavaju dosegnuti postavljene ciljeve. U svojim će izvještajima morati otkriti nedostatke koje su identificirali te predložiti planove i aktivnosti povezane s promjenama u budućnosti.
 
U njihovom će ih radu pratiti i usmjeravati profesor Brad Niblett i profesor Rogier Ten Kate iz Durham Collegea te doc. dr. Marina Letonja i mag. Zineta Vilman iz DOBA Fakulteta. Studenti će se prvi put susresti u međunarodnom virtualnom okruženju 5. svibnja na kick-off susretu s uvodnim predavanjem, a završit će ga 9. lipnja susretom na kojem će se zajedno osvrnuti na dodanu vrijednost koju donosi virtualna međunarodna mobilnost.
 
Umrežavanjem predmeta i suradnjom na projektnom zadatku, studentima pružamo priliku i omogućavamo iskustvo za rad u multikulturalnom okruženju, koji se istodobno odvija na više lokacija diljem svijeta te se usredotočuje na prilike koje održivi razvoj otvara za odabrane industrije i za međunarodna poduzeća.
 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac