Novosti

Novosti
25. svibanj 2023.

Master studenti raspravljaju sa stručnjacima iz prakse o održivom razvoju, o kružnom i regenerativnom gospodarstvu, te o pametnim gradovima

Studenti svih master programa u ovom će se tjednu susresti na predmetu Ekonomski, ekološki i društveni održivi razvoj i glokalizacija sa stručnjacima iz prakse. Gosti će biti: mag. Martina Puc (održivi razvoj u ljekarništvu), Barbara Bulc (društvena inovatorica) i doc. dr. Aidan Cerar (urbanizam i pametni gradovi).

Događaj će se održati online, te će se odvijati u obliku slobodnog razgovora namijenjenog neformalnoj otvorenoj razmjeni sa studentima. Mag. Nejc Kugler i mag. Violeta Bulc razgovor će moderirati, pri čemu će studenti imati mogućnost postavljanja pitanja i podjele svojih misli o današnjem svijetu. Susret će se održati na engleskom jeziku i skupa sa studentima iz Hrvatske.

Svrha događaja je osiguravanje praktičnih stručnih informacija o održivom razvoju, vođenju i pametnim gradovima, te poticanje interakcije između gostiju i studenata. Uvjereni smo da će studenti na događaju spoznati mnogo korisnih informacija i uvida, koji će im biti od pomoći u njihovom studiju i radu.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli