Novosti

Novosti
28. studeni 2018.

Konferencija za novinare o e-obrazovanju

E-obrazovanje je danas u svijetu poznato kao kvalitetan način obrazovanja, koji otvara mogućnost obrazovanja svim grupama stanovništva te potiče razvoj znanja i vještina, koje su važne za razvoj digitalnog društva.

Osrednji cilj e-obrazovanja je ostvarenje znanja s kritičkim razmišljanjem, povezivanjem i sudjelovanjem, rješavanjem problema te stvoriti digitalni sadržaj te otvoreno korištenje toga.

Kod konferencije za novinare na temo Koliko Slovenija zaostaje na području e-obrazovanja u svijetu, koju smo organizirali danas na DOBA Fakultetu, predstavili smo:

  • Rezultat istraživanje o e-obrazovanju u Sloveniji (dr. Lea Bregar, visokoškolska učiteljica na DOBA Fakultetu)
  • Važnost otvorenog obrazovanja za razvoj slovenskog visokog školstva (mag. Mitja Jermol, nositelj UNESCO katedre kod Instituta Jožef Štefan).

Također predstavili smo ustanovljenje Instituta za e-obrazovanje na DOBA Fakultetu.

DOBA Fakultet je privatni, međunarodno priznati evropski fakultet s tradicijom, međunarodnom akreditacijom kvaliteta, evropskim standardima i akreditiranima programima. Smo jedini fakultet u Jugoistočni Europi sa međunarodnom akreditacijom online studija. Međunarodna akreditacija UNIQUe i međunarodni certifikat EOCCS potvrđuju, da se online studij na našem fakultetu izvodi prema visokim međunarodnim standardima. Studenti mogu studirati u 4 akreditiranim bacheor programima te 4 akreditiranom master programima, kako i u doktorskom programu. Programe izvodimo u 4 jezika. Godišnje na DOBA Fakultetu studira 1.000 novih online studenta i 46 država svijeta.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac