Novosti

Novosti
08. prosinac 2020.

Govor dekana i direktorice DOBA Fakulteta diplomantima generacije 2020.

Najvažniji događaj svakog studenta je diplomiranje. To je trenutak ponosa, sreće i veselja svih - studenta, njegovih bližnjih, te naravno, i fakulteta, profesora i online mentora.

Ove je godine na DOBA Fakultetu diplomirala trinaesta generacija diplomanata bachelor programa i deseta generacija diplomanata master programa. Dodijelit ćemo čak 346 diploma diplomantima iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. Iskrene čestitke!

Nažalost se zbog epidemije COVID-19 ne možemo susresti na svečanosti povodom dodjele diploma. Diplomsku povelju i prilog diplomi ćemo im poslati poštom, još u ovom mjesecu. Bez obzira na situaciju, na DOBA Fakultetu smo se pobrinuli da izručenje diplome bude sprovedeno na što svečaniji način, i to:

  • Video govorom dekana DOBA Fakulteta, prof. dr. Rasta Ovina i direktorice DOBA Fakulteta, Jasne Dominko Baloh.
  • Kuverta u kojoj će dobiti diplomsku povelju izrađena je iz ekoloških materijala te je 100 % biorazgradiva.
  • Na kuverti će pronaći i tekst himne DOBA Fakulteta, autora Tona Partljiča, spisatelja i dramatičara iz Maribora. Melodiju za himnu skladao je glazbeni pedagog i znameniti dirigent, gospodin Simon Robinson. Melodiju možete slušati u pozadini video govora.

dekan nagovor 1 direktorica nagovor

Neka im dan kada dobiju diplomu ostane u lijepom sjećanju. Bit ćemo veseli ako s nama podijele ovaj trenutak i pošalju nam pokoju fotografiju.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac