Novosti

Novosti
07. rujan 2021.

Gostujuće predavanje počasnog profesora, dr. Marjana Svetličiča, stručnjaka za međunarodne ekonomske odnose

Na DOBA Fakultetu, gdje se možemo pohvaliti svojom suvremenom online provedbom studijskih programa i međunarodnim akreditiranim online studijem, s kojim širimo dostupnost i fleksibilnost obrazovanja, jačamo primjenjivost znanja i na način da u predmete uključujemo gostujuće predavače.

Na predmetu Komuniciranje s utjecajnim javnostima i lobiranje, u ovom ćemo tjednu ugostiti iznimnog predavača, stručnjaka za međunarodne ekonomske odnose, počasnog profesora, dr. Marjana Svetličiča. Studenti će dobiti mnogo naputaka za uspješna pregovaranja te će imati mogućnost raspravljanja o pregovaranjima u različite svrhe, pa i u svjetlu lobiranja.

Vještine komuniciranja i lobiranja na taj način uče studenti magistarskih programa Međunarodno poslovanje, Inovativni menadžment u socijali i obrazovanju, Marketing i prodaja te Menadžment pametnih gradova, kao dio neizostavnih prenosivih kompetencija na tržištu rada. Predmet uključuje najsuvremenije pedagoške pristupe u online podučavanju, koji su podržani s međunarodnim standardima kvalitete.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac