Novosti

Novosti
06. listopad 2020.

Gostujuće predavanje na predmetu Financije

Na DOBA Fakultetu, na kojem se možemo pohvaliti suvremenom online provedbom studijskih programa i međunarodno akreditiranim online studijem, kojim širimo dostupnost i fleksibilnost obrazovanja, jačamo primjenjivost znanja tako što u predmete uključujemo gostujuće predavače.

U sklopu predmeta Financije (na bachelor razini) studenti našeg fakulteta imat će priliku i prisustvovati na prvom gostujućem predavanju u novoj studijskog godini. Naš gost će biti gospodin Hrvoje Špalj, direktor prodaje u Privrednoj banci Zagreb d.d., koji će predstaviti rizične proizvode banke te postupak koji se primjenjuje kada poduzeće zatraži kredit, garanciju ili neki drugi proizvod banke. Tako će predstaviti vrste bankovnih proizvoda koje tvrtke koriste u svakodnevnom poslovanju te što sve tražitelj mora zadovoljiti, kako bi ga banka pratila u daljnjem poslovanju.

Tema predavanja bit će: Upravljanje likvidnošću poduzeća korištenjem internih i eksternih izvora - Potpora banke u svakodnevnom poslovanju tvrtke

O predavaču:
Hrvoje Špalj radi na mjestu direktora prodaje u Privrednoj banci Zagreb d.d. (dio Intesa Sanpaolo Group).
Karijeru je započeo 2004. godine u području kartičnog poslovanja pri PBZ American Express d.o.o. 2007. godine prelazi u banku gdje radi na poslovima Specijalnih financiranja – aranžiranja velikih i kompleksnih transakcija putem sindiciranih kredita, Bank to Bank kredita, Project finance, Forfeiting te ostalih oblika strukturiranog financiranja. Obavlja poslove višeg menadžera za odnose s klijentima na poslovima s najvećim tvrtkama i institucionalnim klijentima (Large Corporate), a od 2013. godine obavlja funkciju Direktora prodaje. U karijeri je bio nadležan za vođenje više portfelja klijenata, od kojih se ističe dugogodišnji rad vođenja strateških industrija poput Infrastruktura, Promet, Energetika, Građevina te na posljetku Središnja država (Central Government).  

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli