Novosti

Novosti
02. studeni 2020.

Europski tjedan online obrazovanja 2.-6. studeni

Ovaj tjedan je Europski tjedan online obrazovanja. Najviše aktivnosti pripremilo je udruženje EDEN, kojeg članica je također naša fakulteta.

DOBA Fakultet danas je vodeći ponuđač cjelovitog online obrazovanja u Hrvatskoj te također nositelj dvije međunarodnih akreditacija za online studij.

S potporom moderne tehnologije i jedinstvenog osoblja nudimo online studij koji je na hrvatskom tržištu jedinstven. Garantiramo kvalitetan, međunarodno usporediv online studij s kontinuiranim i praktičnim radom preko tjedna, potpunu potporu, studij s modernim učiteljima-praktičarima te online mentorima.

U Europi za online studij odluči se više od 1.450.000 studenta. Prognoze kaže, da će do 2025. godine na svijetu biti između 30 i 80 milijuna online studenta.

Kod međunarodnog tjedna online obrazovanja udruženje EDEN, kojeg članica je također naša fakulteta, pripremilo je broj zanimljivih webinara, kojim možete prisustvovati također i vi. Na web stranici udruženja možete pratiti zanimljive webinare i druge informacije vezane uz online obrazovanje.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac