Novosti

Novosti
24. listopad 2018.

Erasmus razmjene u studijskoj godini 2018./2019.

DOBA Fakultet nositelj je Erasmus dokumenta koji našim studentima omogućava obavljanje studijskih obveza i praktičnog obrazovanja u inozemstvu.

Erasmus mobilnost je jedinstveno međunarodno iskustvo koje obogaćuje znanja i kompetencije svim uključenima, te studentima otvara i vrata u svijet. Erasmus mobilnost visokoškolskim učiteljima i suradnicima DOBA Fakulteta omogućava stjecanje stručnih iskustava i prijenos dobrih praksi u njihove radne procese.

Razmjena za studij
Studenti mogu otići na razmjenu za studij na visokoškolsku instituciju, s kojom DOBA Fakultet ima potpisan sporazum. Stipendija za razmjenu za studij iznosi između 370 i 520 EUR na mjesec, ovisno o tomu u kojoj zemlji studirate.

Obavljanje praktičnog obrazovanja
Studenti sami biraju poduzeće u kojem bi željeli obavljati stručnu praksu. Također, odabiru i zemlju i vrijeme obavljanja prakse. Na praksu mogu otići samo u zemlje članice EU, te u Makedoniju, Tursku, Island, Lihtenštajn i Norvešku. Stipendija iznosi između 370 i 520 EUR na mjesec, ovisno o tomu u kojoj zemlji živite. Dodatak za studente koji obavljaju praksu dodjeljuje se u iznosu od 100 EUR/mjesec.

Raspis za studijsku godinu i prijavnice možete pronaći u virtualnom nastavnom okruženju Blackboard, u Važnim informacijama za studente.
Rok za predaju prijave je 30. 11. 2018. g.

Više informacija o Erasmus mobilnostima možete dobiti i kod Erasmus koordinatorice Nine Turčin, koja je dostupna na nina.turcin@doba.si.

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac