Novosti

Novosti
27. listopad 2017.

Erasmus razmjene u 2017./18.

Objavljen je Erasmus raspis za stjecanje stipendije za studij i provođenje praktičnog obrazovanja u inozemstvu. Također, ka prijavi na raspis za mobilnost pozivamo i visokoškolske učitelje.

DOBA Fakultet je nositelj Erasmus isprave koja našim studentima omogućava izvršavanje studijskih obveznosti i praktičnog obrazovanja u inozemstvu. Erasmus mobilnost je jedinstveno međunarodno iskustvo, koje obogaćuje znanja i kompetencije svih uključenih, a studentima pak otvara i vrata u svijet.

Erasmus mobilnost za visokoškolske učitelje i suradnike DOBA Fakulteta omogućava stjecanje stručnih iskustava i prijenos dobrih praksi u njihove radne procese.

Raspis za studijsku godinu i prijavnice u virtualnom nastavnom okruženju Blackboard, rok za predaju je 15. 11. 2017. g.

»Na poslu sam stekla znanje iz grafičkog dizajna, oblikovanja internetskih stranica i poslovanja općenito. Znam da će mi to biti korisno i u budućnosti. Osim toga sam i osobno narasla, naučila sam biti samostalna, uzeti si vremena za sebe te istraživati nepoznato. To je za mene bilo pozitivno iskustvo koje neću nikada zaboraviti.« kazala je Patricija P., studentica koja je praktično obrazovanje izvršavala u Irskoj.

Više informacija o Erasmus mobilnostima možete dobiti kod Erasmus koordinatorice Nataše Ritonija, koja je dostupna putem elektroničke pošte na natasa.ritonija@doba.si.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac